1-2 dages levering Fri fragt på ordre over 499,- 100 dages bytteret
0
Kurv
Få fri fragtKøb for 499 kr. mere

Ingen varer i kurven.

Man - fre: 9:00 – 15:00
Menu

Vinderen af et gavekort på 500kr. er…

Af Camilla Andersen 15. januar 7:46
Vi har trukket lod blandt alle kommentarer på Facebook og Instagram, og den heldige vinder blev..
Bianca Birkelund “Vil bruge det som tilskud til sengerand og sengetøj til lillesøster som ankommer start Februar ❤️”
Vi ønsker dig tillykke med gavekortet! Send os en mail til kontakt@emmibaby.dk for at modtage dit gavekort.
Vi takker alle skønne følgere, for at deltage i konkurrencen. Og husk vi løbende har konkurrencer på både Facebook og Instagram.
Blev du ikke den heldige vinder i denne omgang, har du måske alligevel brug for at investere i nyt baby udstyr. Og derfor vil vi gerne fortælle om vores lækre januar tilbud på vores økologiske kollektion Nordic Nature.
Babynest 
Babynesten er en fantastisk opfindelse til baby! Den sikre at din baby kan ligge trygt, uden at falde nogen steder, og det betyder, at du som forældre kan lade baby ligge i nesten, mens du får klaret hverdagens gøremål, mens baby eks. sover på sofaen.
Du kan også bruge babynesten i mellem jer i forældresengen, i tremmesengen, barnevognen eller på gulvet under et aktivitetstativ. En anden fordel er, at du nemt kan tage babynesten med når i skal ud på besøg, så har du nemlig altid en tryg base til din baby. Nogle babyer har ekstra brug for vante omgivelser når det er sovetid, og derfor er det nemt, at du lige kan tage den med.
Babynest – Januar tilbud: 498kr.Normalpris: 698kr.
Ammepude
Hvad enten du ammer eller bruger flaske, går der mange timer i døgnet med dette. Ammepuden sørger for at både mor og baby får den optimale støtte under amning. Baby ligger i en god stilling, og den afhjælper ømme skuldre og nakke hos mor.
Ammepuden kan også bruges, når baby skal træne nakken. Lig baby på maven indover puden, så kan baby se meget mere end når han/hun ligger fladt, og det kan gøre det til en sjovere aktivitet for baby.
Ammepude – Januar tilbud: 248kr. Normalpris: 348kr.
Sengerand
Sengeranden skaber tryghed i tremmesengen, og forhindre at dit barn for sit hoved, arme og ben i klemme mellem tremmerne. Barnet kan have nemmere ved at falde til ro, ved ikke at kunne se ud gennem tremmerne. Sengeranden passer i alle almindelige størrelser tremmesenge med omkreds på 360 cm.
Sengerand – Januar tilbud: 498kr. Normalpris: 598kr.
Babysengetøj
Lækkert økologisk sengetøj, som er dejlig blødt for baby at putte i.
Babysengetøj – Januar tilbud: 248kr. Normalpris: 298kr.
Stofbleer
Stofbleer er absolut uundværlige med en lille baby. De kan bruges alle vegne, på puslebordet, som underlag i babynesten, ved amning, gylp, hagesmæk og meget mere. Det er en god ide, at have en masse på lager, så der ikke skal vaskes tøj hele tiden. Stofbleerne er 100% økologiske og kommer i en pakke med tre styk.
Stofbleer – Januar tilbud: 128kr. Normalpris: 148kr.