1-2 dages levering Fri fragt på ordre over 499,- 100 dages bytteret
0
Kurv
Få fri fragtKøb for 499 kr. mere

Ingen varer i kurven.

Man - fre: 9:00 – 15:00
Menu

Vinder af gavekort..

Af Camilla Andersen 15. april 6:57

TAK for jeres deltagelse i vores konkurrence om et gavekort på 500 kr. til at shoppe lækkert babyudstyr på www.emmibaby.dk

Den heldige vinder blev.. Sandra Bergmann

Vi ønsker dig stort tillykke med præmien, og du bedes sende os en mail til kontakt@emmibaby.dk for at modtage dit gavekort.

 

Blev du ikke den heldige vinder i denne omgang, så husk at følge med på Facebook og Instagram! Vi lover der kommer flere konkurrencer.

TRØSTEPRÆMIE! vi vil gerne forkæle alle jer som ikke vandt, og derfor kan i få -10% på et helt køb ved brug af koden: TRØSTEPRÆMIE – Koden gælder til og med på søndag d. 19/4-20

 

Venter du en lille ny? Vi har herunder samlet et lille udpluk af sidste uges mest solgte produkter til dig,

Vores luksus startpakker er meget populære. Ikke nok med du får fem lækre økologisk produkter, så er prisen også helt fantastisk, du får nemlig alle disse 5 produkter for KUN 1598 kr. Pakken findes i tre farver, Rock Grey (billede), Moss Green & Dusty Rose. Du finder startpakkerne her.

 

Uroer er et sikkert hit over puslebordet til din baby. De kan bevæge sig, også har de simpelthen de sødeste former og farver. Vi forhandler uroer fra danske Gamcha, som er lavet i uld af aller højeste kvalitet. Priserne starter fra kun 198 kr. Find uroerne her.

 

BIBS sutterne er altid et sikkert hit. De findes i utroligt mange flotte farver. Hos os finder du sutterne i pakker med 2 stk. Find sutterne her.

 

 

Hele familien kanin er et stort hit lige nu, du spare nemlig -18% ved at købe alle produkterne. Lille kanin kan bruges af hele familien, og er især god til den sarte babyhud, men også den gravide mave, som fortjener ekstra pleje under en graviditet. Find familien kanin serien her.