1-2 dages levering Fri fragt på ordre over 299,- 100 dages bytteret
0
Kurv
Få fri fragtKøb for 299 kr. mere

Ingen varer i kurven.

Man - fre: 9:00 – 15:00
Menu

Stofbleer

 • Add to Wishlist
  SPAR 50%

  Stofbleer 3-pak, Dusty Rose

  DKK75.00
  Tilføj til kurv
 • Add to Wishlist
  SPAR 50%

  Stofbleer 3-pak, Moss Green

  DKK75.00
  Tilføj til kurv
 • Add to Wishlist
  SPAR 50%

  Stofbleer 3-pak, Taupe

  DKK75.00
  Tilføj til kurv

1-2 dages levering

På alle lagervarer

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over 299 kr.

100 DAGES BYTTERET

Returner hutigt og nemt

Hvorfor skal du vælge Emmibaby?

Der er mange grunde – men vi har oplistet nogle af de vigtigste herunder

Roligt design

Hos Emmibaby er vores mål, at skabe produkter til de små, som fremmer et roligt og trygt miljø, når det er sovetid. Vores babyudstyr er derfor designet i afdæmpede farver og rolige print, som også passer fint ind i den nordiske indretning. Til glæde for både baby og forældre.

100% økologisk bomuld

Kun det bedste er godt nok til din baby, og derfor er alle vores produkter produceret i 100% økologisk bomuldssatin. Vi går ind for babyudstyr fri for al skadelig kemi, og vi benytter certificerede fabrikker til produktionen.

Fair pris

Hos Emmibaby designer vi selv vores produkter, og får dem produceret på fabrikker i Indien. Det betyder vi har sparet et mellemled, og kan holde priserne nede. Vi vil gerne give alle forældre muligheden for at købe lækkert økologisk udstyr, uden at gå på kompromis med prisen.

Den perfekte stofble

Læs mere om hvor de er så uundværlige

Blødeste kvalitet

Stofbleen bruges bla. ved amning, bleskift og som nusseklud, og derfor er det vigtigt for os at den er super blød, når den skal være i kontakt med den sarte babyhud.

Super absoberende

En god stofble skal kunne suge meget væske til sig, ellers får du ingen glæde af den. Vores er testet af, indtil bedste resultat er opnået, for største sugeevne.

Nem at vaske

Nem at vaske Vaskes nemt, og tåler også tørretumbler. Stofbleerne holder sig bløde vask efter vask.

Vores kunder elsker vores stofbleer

Læs herunder hvad nogle af dem siger

“Jeg er kæmpe fan af Emmibabys stofbleer! Fordi de er blødere end blød. Både fra helt nye og når du er vasket 50 gange 😎 – har stofbleer i alle mærker, men emmibabys økologiske bomuld topper det hele 😍 det er i hvert fald altid dem der bliver brugt først. Kæmpe anbefaling herfra ❤️”

 

Josephine Madsen

“Stofbleerne fra Emmibaby er uden tvivl de suverent lækreste stofbleer jeg har købt til min datter. Uanset hvor mange vaske de har været igennem, forbliver de lækre og bløde! At de er lavet af økologisk bomuld, er jo også kun et plus.”

 

Caroline

“Stofbleerne fra Emmibaby er super bløde og virkelig lækre! 😍 Man kan virkelig mærke hvor god kvalitet de er. Klart vores favorit herhjemme😁👌”

 

Zenia Barbara

Alt du skal vide om vores stofbleer

Læs herunder og bliv klogere på hvor mange stofbleer du vil få brug for

Stofbleer er et af de mest uundværlige stykker tilbehør til dig med en lille ny.

Vi kan faktisk love, at du ikke vil fortryde at købe en stor bunke stofbleer til når baby melder sin ankomst.

Stofbleerne bruges til rigtig mange ting, og især i de første måneder efter din baby er kommet til verdenen. Du kan bruge stofbleer ved bleskift, amning/flaske, som underlag, hagesmæk og nusseklud.

Vi ved hvor vigtigt det er at stofbleer er bløde, også selvom de vaskes rigtig mange gange.  Den sarte babyhud fortjener ikke en skiv klud som kradser på huden.

En anden vigtig faktor er sugeevnen. Emmibaby stofbleerne er super absorberende og kan afhjælpe enhver situation hvor du har brug for en kuld til at tørre baby.

Et andet plus ved vores stofbleer er selvfølgelig at de er produceret af 100% økologisk muslin, som er meget fint vævet bomuld.

Har du spørgsmål til vores stofbleer, er du meget velkommen til at kontakte os 🙂

Hvad er en stofble?

Helt basic, er en stofble en stor klud af stof, kaldet muslin stof. Muslin stof er meget fint vævet bomuld, som er meget åndbart.

Muslin stof er et antibakterielt stof, som trods det sarte udseende er meget solidt, og slidstærkt. Stoffet giver stofbleen et let og bølgende look.

 

Hvad gør stofbleer godt for?

Stofbleen kan også bruges som underlag i eks. babynesten for at skåne madrassen. Især hvis du har en baby som gylper meget, så du undgår at skulle vaske babynesten hele tiden.

Du kan også bruge stofbleen som hagesmæk, når det er tid til din baby skal begynde på fast føde, eller i bilen som solskærm.

 

Roligt design

I designet på vores stofble, har vi sat stort fokus på beroligende farver. Studier viser, at babyer og børns mentale sind styres meget af deres omgivelser.

Og netop små børn, og især babyer tager alle indtryk til sig, og det kræver meget for hjernen at bearbejde alle disse indtryk. Vidste du at hver gang baby åbner sine øjne, sluger de nye indtryk til sig? Så blot det at kigge på en væg, eller en farve, har stor betydning.

Derfor er det vigtigt for os, at vores produkter som er skabt til at din baby skal sove i, giver et roligt og trygt sovemiljø som ikke opfordre til leg.

 

Hvor kan man bruge stofbleen?

Det korte svar er: Alle steder!

Du er godt på vej, hvis du altid har et par stofbleer i pusletasken, når i skal ud.

Stofbleerne bruges til rigtig mange ting, og især i de første måneder efter din baby er kommet til verdenen. Du kan bruge stofbleer ved bleskift, amning/flaske, som underlag, hagesmæk og nusseklud.

 

Hvordan vasker man stofbleen?

Vask stofbleen ved max 60 grader, og brug tørretumbler for blødeste resultat.

 

Certificeret økologisk bomuld

Alle vores produkter er produceret af 100% økologisk bomuldssatin, som er det absolut blødeste stof. Vi bruger kun certificerede fabrikker til at producere vores produkter. På den måde er vi nemlig sikre på at de lever op til de strengeste krav hvad angår, kvalitet, materialer, omtanke for miljøet samt at de arbejder under gode arbejdsforhold og at de selvfølgelig ikke indeholder skadelig kemi.

Du kan derfor trygt ligge din baby i vores produkter, faktisk uden at vaske dem først.