Startpakker

Med en babynest skaber du den rette tryghed for din baby, i dens første måneder. Der er lavet undersøgelser der viser, at en babynest er yderst gavnlig for din baby. En babynest har desuden mange gode funktioner, som du vil blive glad for. F.eks. kan din baby sove middagslur i babynesten, hvor du med ro og mag kan få gjort alle dine gøremål, uden at være bange for, at din baby ruller ned ad sengen eller sofaen f.eks.

Vi designer og producerer selv vores babynests, og de er skabt i rolige farver i et flot nordisk design. Du finder vores udvalg herunder:

Klik her og læs mere om babynest her.

Se Camilla pakke vores Luksus Startpakke ud:

baby startpakke

EMMIBABY Startpakke

Er du blevet forelsket i flere af vores lækre produkter, så kan du her finde startpakker og spare en masse penge.

Hvad er en babynest?

En babynest betyder på dansk, en baby rede. Babynesten giver den tryghed, som din baby konstant behøver. Den er udstyret med en blød kant hele vejen rundt, så din baby ikke kan falde nogen steder. I enden af babynesten er der snore, som kan justeres alt efter din babys størrelse og behov. Snorene har et lag stof herover, som også beskytter babyen mod at blive kvalt i dem.

Din baby har været vant til at ligge trygt og godt på meget lidt plads inde i mors mave. Så når du ikke har baby liggende trygt i din favn, er det vigtigt at have et andet trygt sted. Endnu en fordel ved babynesten er, at du kan tage den med overalt, så i altid har en base, som din baby er tryg ved. Babynesten har i bunden, en tyk madras, så lige meget hvilket underlag du stiller den på, vil din baby altid ligge dejlig blødt.

Hvad gør en babynest godt for?

Selv med en lille ny i familien, skal hverdagen gøremål stadig klares, og her kan du få stor glæde af en babynest. Når du vasker tøj, laver mad osv. kan du trygt læggee den lille i babynesten på sofaen, uden at bekymre dig om han/hun falder ud.

Når din baby er helt lille, kan vuggen eller barnevognen godt virke stor, og her er babynesten altså uundværlig. Den kan hjælpe til, at din baby får en meget bedre søvn, både om natten, og i løbet af dagen, hvilket også gavner forældrene.

Hvor kan man bruge babynesten?

Du kan bruge babynesten alle steder hvor du har behov for det. I tremmesengen, i sofaen, i barnevognen, på gulvet eller i forældre sengen.

Det kan være rigtig dejligt at samsove med jeres baby, men som nybagte forældre, kan man hurtigt blive bekymret, for at trille over babyen når man sover, her sikre siderne igen, at babyen ligger trygt i babynesten.

Hvordan vasker man en babynest?

Men en lille baby, vil der helt sikkert blive spildt, gylpet osv. på babynesten, og det kan den selvfølgelig tåle. Inden du vasker din babynest, skal du blot fjerne madrassen, og herefter vaske babynesten i vaskemaskinen ved max. 40 grader.

Vi anbefaler efterfølgende at lade babynesten lufttørre eller tørretumble den ved svag varme.

Når babynesten er tør, kan du massere siderne, så fyldet fordeler sig jævnt.

Læs mere om hvordan du vasker din babynest her.

Alle vores produkter er GOTS certificeret, som er den skrappeste mærkning man kan opnå på textiler. Læs mere om GOTS certificering her. 

Se vores udvalg i lækre babyneste her.

Hold dig opdateret på vores Facebook eller Instagram sider.