1-2 dages levering Fri fragt på ordre over 499,- 100 dages bytteret
0
Kurv
Få fri fragtKøb for 499 kr. mere

Ingen varer i kurven.

Man - fre: 9:00 – 15:00
Menu

Sengerand

 • Add to Wishlist
  SPAR 47%

  Sengerand, Dusty Rose

  kr.399.00
  Tilføj til kurv
 • Add to Wishlist
  SPAR 47%

  Sengerand, Midnight Blue

  kr.399.00
  Tilføj til kurv
 • Add to Wishlist
  SPAR 47%

  Sengerand, Sky Grey

  kr.399.00
  Tilføj til kurv

1-2 dages levering

På alle lagervarer

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over 299 kr

100 DAGES BYTTERET

Returner hutigt og nemt

Hvorfor skal jeg vælge en Emmibaby sengerand?

Der er mange grunde – men vi har oplistet nogle af de vigtigste herunder

Roligt design

Hos Emmibaby er vores mål, at skabe produkter til de små, som fremmer et roligt og trygt miljø, når det er sovetid. Vores babyudstyr er derfor designet i afdæmpede farver og rolige print, som også passer fint ind i den nordiske indretning. Til glæde for både baby og forældre.

100% økologisk bomuld

Kun det bedste er godt nok til din baby, og derfor er alle vores produkter produceret i 100% økologisk bomuldssatin, og ammepudens fyld er genanvendt OEKO-Tex polyesterfyld. Vi går ind for babyudstyr fri for al skadelig kemi, og vi benytter certificerede fabrikker til produktionen.

Fair pris

Hos Emmibaby designer vi selv vores produkter, og får dem produceret på fabrikker i Indien. Det betyder vi har sparet et mellemled, og kan holde priserne nede. Vi vil gerne give alle forældre muligheden for at købe lækkert økologisk udstyr, uden at gå på kompromis med prisen.

3 smarte funktioner

Se mere til 3 af vores smarte features herunder

Vendbart design

Du kan vende sengerande, så du selv kan bestemme om siden med print eller den helfarvet side skal vende ind mod barnet.

Passer i næsten alle tremmesenge

Sengeranden måler 360 cm, og har ingen bindebånd som bestemmer hvordan den skal sidde. Derfor muligheden for at vende den, men det gør også at den passer i alle senge med en omkreds på 360cm. som er standard mål

Nem at vaske

Nem at vaske Sengeranden har lynlås langs hele bunden, så du meget nemt kan lyne betrækket af og vaske det

Vores kunder elsker vores produkter

Læs herunder hvad nogle af dem siger

“Det bedste køb jeg har lavet længe! Lever op til forventningen”

 

Lenette Jensen

“Hurtig levering, og super kvalitet af produkterne.”

 

Michelle Christensen

“Fantastiske produkter!
Det er en skøn startpakke de har! Det at man skal kan få lov at vælge hvilket farver man gerne vil havde giver mere en frihed, samt elsker at alle produkterne kommer i et lækkert net som man kan bærer det i 🙏🙏.”

 

Nanna Jørgensen

Alt du skal vide omkring sengeranden

Læs herunder og bliv klogere på hvorfor en sengerand er en god ide

Med en sengerand skaber du et trygt og hyggeligt rum i tremmesengen. Med en sengerand skærmer den fra andre sjove til på værelset, og indbyder i stedet til søvn.

Sengeranden har en tyk madras på 4cm. som sikre at dit barn ikke får sine arme og ben i klemme mellem tremmerne mens han/hun sover. Børn sover tit uroligt og vender og drejer sig meget om natten, og som forældre kan i blive meget forskrækket over den lyd det giver, hvis barnet støder hovedet ind i tremmerne. Det undgår i med en tyk sengerand, som også kan stå selv, hele vejen rundt i sengen.

Sengeranden har en ensfarvet side og en side med vores unikke håndtegnet print. Derved kan du selv vælge hvilken side vi vil have inde i sengen.

Hele vejen rundt i kanten har sengeranden en pipinkant, som giver et elegant look, og samtidig skjuler den lynlåsen som er hele vejen langs bunden.

Har du spørgsmål til vores sengerande, er du meget velkommen til at kontakte os 🙂

Hvad er en sengerand?

Helt basic, er en sengerand en lang skummadras, med et langt betræk, som kan står rundt i tremmesengen. Emmibaby sengeranden har en 4cm. tyk madras, og kan derfor stå selv i sengen.

Sengeranden passer i tremmesengen, og beskytter dit barn mod at få arme og ben i klemme mellem tremmerne. Udover at beskytte dit barn, hjælper den med at skabe et roligt og trygt lille rum, som indbyder til afslapning og søvn.

 

Hvad gør sengeranden godt for?

Sengeranden giver en ekstra tryghed for dig som forældre, så du ikke skal bekymre dig om at dit barn får sine arme eller ben i klemme mellem tremmerne eller at den lille dunker hovedet ind i.

Hvis tremmesengen står på børneværelset, er der sikkert en masse spændende legetøj at kigge rundt på, selvom det er godnat tid. Vi anbefaler dig at bruge sengeranden som en måde, at skærme barnet for alle de “spændende” ting, og derved komme ned i gear, slappe af og sove.

 

Roligt design

I designet på vores sengerand, har vi sat stort fokus på beroligende farver og print. Studier viser, at babyer og børns mentale sind styres meget af deres omgivelser.

Og netop små børn, og især babyer tager alle indtryk til sig, og det kræver meget for hjernen at bearbejde alle disse indtryk. Vidste du at hver gang baby åbner sine øjne, sluger de nye indtryk til sig? Så blot det at kigge på en væg, eller en farve, har stor betydning.

Derfor er det vigtigt for os, at vores produkter som er skabt til at din baby skal sove i, giver et roligt og trygt sovemiljø som ikke opfordre til leg.

 

Hvor kan man bruge sengeranden?

Sengeranden passer i de fleste tremmesenge. Er du i tvivl om den passer til dit barns seng, skal du blot måle sengens inderste omkreds. Vores sengerand måler 360cm. som er standard mål for de fleste tremmesenge.

 

Hvordan vasker man sengeranden?

Betrækket lynes nemt af og vaskes. Du skal blot lyne lynlåsen under vask, for at skåne den.

Betrækket tåler vask ved max 40 grader. Vi anbefaler efterfølgende at lade betrækket lufttørre eller bruge tørretumbler på svag varme.

Når betrækket er tørt, lyner du blot betrækket på puden igen.

 

Certificeret økologisk bomuld

Alle vores produkter er produceret af 100% økologisk bomuldssatin, som er det absolut blødeste stof. Vi bruger kun certificerede fabrikker til at producere vores produkter. På den måde er vi nemlig sikre på at de lever op til de strengeste krav hvad angår, kvalitet, materialer, omtanke for miljøet samt at de arbejder under gode arbejdsforhold og at de selvfølgelig ikke indeholder skadelig kemi.

Du kan derfor trygt ligge din baby i vores produkter, faktisk uden at vaske dem først.