En sengerand giver tryghed i tremmesengen.

Små børn kan vende og dreje sig på alle mulige leder og kanter i tremmesengen. Med en sengerand sikre du at barnet ligger trygt i sengen, uden at slå hovedet eller få arme og ben i klemme mellem tremmerne.

Alle EMMIBABY produkter er produceret i det dejligste bløde stof af økologisk bomuldssatin, som er helt fri for skadelig kemi. Farverne er støvede farver, og printet er håndtegnet, så de både er gode for de små, men også passer ind i den nordiske indretning.

Vi designer og producerer selv vores sengerande, og de er skabt i rolige farver i et flot nordisk design. Du finder vores udvalg herunder:

Klik her og læs mere om sengerande her.

Hør mere om en sengerand i denne video:

emmibaby grå sengerand

EMMIBABY Sengerand

En sengerand er ikke kun til pynt, den har faktisk også en yderst god funktion.

Hvad er en sengerand?

Helt lavpraktisk er det en lang madras med et betræk, som sætter rundt langs kanten i børnesengen.

Hvad gør en sengerand godt for?

En sengerand er som sagt ikke kun til pynt. Den har en yderst vigtig funktion, som faktisk er uundværlig hvis du har en baby.

Sengerandens madras beskytter dit barn mod at slå sig, når den sover i sengen. Især større babyer, men også børn på et par år, kan lægge og vende og dreje sig mange gange i løbet af natten. Det er derfor ikke ualmindeligt, at de kan slå hovedet mod sengens sider.

Det er her sengeranden kommer ind i billedet. Pga. den høje kant, giver sengeranden en god beskyttelse for dit barns hovedet, hvis den skulle vælte i sengen.

Udover dette, så sørger den også for at din baby ikke får arme og ben i klemme i mellem tremmerne, hvis du har en tremmeseng.

Hvor kan man bruge en sengerand?

En sengerand bruges primært i tremmesenge, hvor den passer på de gængse børnesenge.

Hvordan vasker man en sengerand?

Men en lille baby, vil der helt sikkert blive spildt, gylpet osv. på sengeranden, og det kan den selvfølgelig tåle. Inden du vasker din sengerand, skal du blot fjerne betrækket, og herefter vaske det i vaskemaskinen ved max. 40 grader.

Se vores udvalg i lækre sengerande her.

Hold dig opdateret på vores Facebook eller Instagram sider.