1-2 dages levering Fri fragt på ordre over 499,- 100 dages bytteret
0
Kurv
Få fri fragtKøb for 499 kr. mere

Ingen varer i kurven.

Man - fre: 9:00 – 15:00
Menu

Sådan finder du den rigtige bedside crib

Af Casper 16. august 8:01

Når du er på udkig efter en bedside crib, er der mange faktorer du skal tage med i dine overvejelser. Hvilket materiale skal det være, hvordan skal den se ud, skal den have specielle funktioner, og hvad skal den koste? I denne guide kommer vi ind på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe en bedside crib.

Skal den passe ind i indretningen?

Hvis du går op i indretningen af dit hjem, så skal din babys seng selvfølgelig passe ind. Derfor kan det være vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om, hvordan man ønsker at sengen skal se ud, før man bestiller den første og den bedste.

Hertil kan det være en idé at overveje hvilket materiale der vil passe ind, hvilken farve den skal være, og om den skal kunne pakkes væk, når der er gæster.

Vælg en ud fra funktioner

En bedside crib kan komme med mange forskellige funktioner, der er de helt simple som blot er bygget af træ og ikke kan ændres, men også dem som kommer med muligheden for f.eks. at justere højde og køre dem rundt på hjul.

Når du vælger en seng, skal du derfor overveje, om det er væsentligt for dig, at du kan køre sengen rundet, eller om den skal stå et fast sted. Du skal også overveje, om du skal kunne køre højden på den op og ned, alt afhængig af hvor den står.

Hvor stor skal den være?

Der findes mange forskellige størrelser og former af babysenge. Derfor er det vigtigt at vurdere hvor stor en bedside crib man har plads til i det rum, hvor den skal stå. Er der plads til en stor en, eller skal det være en mindre praktisk en?

Hvis den skal være fremtidssikret, så du ikke skal udskifte den efter kort tid, så kan det være en idé at købe en større seng end man først har tænkt. Det smarte ved en bedside crib er nemlig, at man kan tage den ene side af, og dermed bruge den som seng til sit barn i mange år – Hvis den altså er stor nok til, at de fortsat kan ligge i den.

Hvad må den koste?

Som det er med alt andet, så er der mange forskellige producenter af senge til babyer. Der er producenter, som fokuserer på at gøre det så billigt som muligt, og så er der mærkevarerne, som koster lidt ekstra. Derfor er det vigtigt som forældre, at du gør dig nogle overvejelser om, hvor meget din bedside crib må koste.

Hvis dit budget ikke er til en ny, så kan det være, at du kan finde en brugt seng, som fortsat er i høj kvalitet. Det kan være fra et andet familiemedlem, eller måske et vennepar, som fik barn før jer.

Er sikkerheden i top?

Som forældre tænker du nok meget over, om dit barn er sikkert. Derfor er det vigtigt at overveje hvilke sikkerhedsforanstaltninger man ønsker på sin bedside crib, før man bestiller den.