1-2 dages levering Fri fragt på ordre over 299,- 100 dages bytteret
0
Kurv
Få fri fragtKøb for 299 kr. mere

Ingen varer i kurven.

Man - fre: 9:00 – 15:00
Menu

Quiltet Tæppe

 • Add to Wishlist
  SPAR 50%

  Quiltet Tæppe, Dusty Rose

  DKK225.00
  Tilføj til kurv
 • Add to Wishlist
  SPAR 50%

  Quiltet Tæppe, Sky Grey

  DKK225.00
  Tilføj til kurv

1-2 dages levering

På alle lagervarer

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over 299 kr.

100 DAGES BYTTERET

Returner hutigt og nemt

Hvorfor skal jeg vælge jeres quiltet tæppe?

Der er mange grunde – men vi har oplistet nogle af de vigtigste herunder

Roligt design

Hos Emmibaby er vores mål, at skabe produkter til de små, som fremmer et roligt og trygt miljø, når det er sovetid. Vores babyudstyr er derfor designet i afdæmpede farver og rolige print, som også passer fint ind i den nordiske indretning. Til glæde for både baby og forældre.

100% økologisk bomuld

Kun det bedste er godt nok til din baby, og derfor er alle vores produkter produceret i 100% økologisk bomuldssatin, og ammepudens fyld er genanvendt OEKO-Tex polyesterfyld. Vi går ind for babyudstyr fri for al skadelig kemi, og vi benytter certificerede fabrikker til produktionen.

Fair pris

Hos Emmibaby designer vi selv vores produkter, og får dem produceret på fabrikker i Indien. Det betyder vi har sparet et mellemled, og kan holde priserne nede. Vi vil gerne give alle forældre muligheden for at købe lækkert økologisk udstyr, uden at gå på kompromis med prisen.

3 smarte funktioner

Se mere til 3 af vores smarte features herunder

Vendbart design

Du kan vende tæppet, så du selv kan bestemme om det skal være den ensfarvet side eller siden med print der skal vende op.

Økologisk bomuld

Tæppet er produceret i de blødeste økologiske bomuld, og har et lag inde i af OEKO-TEX certificeret genanvendt polyester, som gør tæppet dejligt tykt.

God størrelse

Tæppet måler 120x120 cm. og er derfor perfekt som legetæppe på gulvet, eller som underlag i kravlegården.

Vores kunder elsker vores produkter

Læs herunder hvad nogle af dem siger

“God og overskuelig hjemmeside. Der er hurtig og effektiv service på bl.a. spørgsmål og levering.”

 

Merete Thomsen

“Jeg elsker produkter fra Emmibaby. Produkter er flotte og kvaliteten er i top. Vi har fået både legetæppe og deres sengerand og det er bare så flot og dejlig blødt. Så god service!! Kan klar anbefale butikken til ALLE”

 

Paulina

“Fint produkt (legetæppe), som jeg endda var heldig at finde til en virkeligt god pris også. Og så er hurtigt levering jo noget, jeg altid sætter pris på :-)”

 

Christina

Alt du skal vide om vores quiltet tæppe

Læs herunder og bliv klogere på anvendelses mulighederne

Det quiltet tæppe er perfekt som legetæppe på gulvet, under aktivitetsstativet eller bare til fri leg, både til store og små børn.

 

Tæppet har et stort mål, og er hele 120×120 cm. Det passer derfor også i kravlegården, som underlag heri. Eller som helt almindeligt tæppe at putte sig under.

 

Tæppet er tykt, og du behøver derfor ikke bekymre dig om at din baby bliver kold, når han/hun ligger på tæppet på gulvet. De 2 forskellige sider, gør at du selv kan bestemme hvilket look tæppet skal have, om det skal være den ensfarvet side eller siden med vores fine håndtegnet print.

 

Vi designer og producerer selv vores produkter, og de er skabt i rolige farver i et flot nordisk design. Du finder vores tæppe i rosa og grå pt.

 

Har du spørgsmål til tæppet, er du meget velkommen til at kontakte os 🙂

Hvad gør et quiltet tæppe så godt?

Når din lille baby skal til at udforske den store verden fra gulvet, er dette tæppe perfekt, pga. det er tykkere end et normalt tæppe, og derfor kan du trygt lade baby ligge herpå, uden at bekymre dig om han/hun bliver kold.

Tykkelsen gør selvfølgelig også at tæppet er mere behageligt at sidde og ligge på.

 

Roligt design

I designet på vores sengerand, har vi sat stort fokus på beroligende farver og print. Studier viser, at babyer og børns mentale sind styres meget af deres omgivelser.

Og netop små børn, og især babyer tager alle indtryk til sig, og det kræver meget for hjernen at bearbejde alle disse indtryk. Vidste du at hver gang baby åbner sine øjne, sluger de nye indtryk til sig? Så blot det at kigge på en væg, eller en farve, har stor betydning.

Derfor er det vigtigt for os, at vores produkter som er skabt til at din baby skal sove i, giver et roligt og trygt miljø.

 

Hvor kan man bruge tæppet?

Du kan bruge tæppet som legetæppe, underlag i kravlegården, eller når der skal puttes i sofaen. Tæppet er også perfekt at have med i haven eller når i skal ud.

Tæppet kommer i en smart stofpose, som du nemt kan putte tæppet i når i skal have det med ud.

 

Hvordan vasker man tæppet?

Tæppet tåler at blive vasket i vaskemaskine ved 30 grader. Efter vask skal du lade det lufttørre. Tåler derfor ikke tørretumbler.

 

Certificeret økologisk bomuld

Alle vores produkter er produceret af 100% økologisk bomuldssatin, som er det absolut blødeste stof. Vi bruger kun certificerede fabrikker til at producere vores produkter. På den måde er vi nemlig sikre på at de lever op til de strengeste krav hvad angår, kvalitet, materialer, omtanke for miljøet samt at de arbejder under gode arbejdsforhold og at de selvfølgelig ikke indeholder skadelig kemi.

Du kan derfor trygt ligge din baby i vores produkter, faktisk uden at vaske dem først.