1-2 dages levering Fri fragt på ordre over 299,- 100 dages bytteret
0
Kurv
Få fri fragtKøb for 299 kr. mere

Ingen varer i kurven.

Man - fre: 9:00 – 15:00
Menu

Om EMMIBABY

Camilla Sommer Andersen

Ejer af EMMIBABY

Tlf. 55 540 540 (tast 2)
Mail: kontakt@emmibaby.dk

I den lille by Fensmark på Sydsjælland, finder du Emmibaby. Vores passion hos Emmibaby, er at give din lille ny, den bedste start på livet med en række af babyudstyr som er skabt med fokus på babys behov.

Hos Emmibaby, får du babyudstyr hvor der er kræset for detaljerne, både når det kommer til design, kvalitet og funktionalitet. Alle farver er nøje udvalgt til i samspil med vores håndtegnet print, til at skabe et trygt og roligt sovemiljø for din baby, uden forstyrrelser – Sovemiljøet skal kun indbyde til ro og tryghed ikke leg.

I 2017 blev jeg mor for første gang, og jeg var i vildrede over hvordan jeg skulle vælge det ”rigtige” til min søn. Det var jo en helt ny verden – fuld af muligheder og ikke mindst designs! Ret hurtigt blev vi klar over, at vi havde fået et barn som tog alle indtryk til sig. Det betød mange søvnløse aftner i mange måneder, hvor de mange indtryk skulle bearbejdes.

Jeg lærte hurtigt, at jo flere unødvendige indtryk vi kunne skære væk jo bedre. Og det startede i det små, var det nødvendigt med sengeranden med hundredvis af farver og vilde dyr? Nej, det var det nemlig ikke.

I 2018 overtog jeg Emmibaby, dagen inden min barsel sluttede – efter længe at have drømt om en webshop, blev drømmen til virkelighed. Emmibaby var præcis hvad jeg havde søgt efter, og jeg kunne bruge mine egne erfaringer, til at skabe præcis de produkter jeg selv havde haft brug for til min baby.

Jeg er glad for at kunne byde dig velkommen i vores univers, og håber du vil forelske dig i produkterne, præcis som jeg selv. Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail, tlf. eller chatten.

Ejer af Emmibaby // Camilla Sommer Andersen