Camilla Sommer Andersen

Ejer af EMMIBABY

Tlf. 2870 2977
Mail: kontakt@emmibaby.dk

Her får du historien om EMMIBABY

Historien om EMMIBABY starter i starten 2015, hvor interessen for babyneste for alvor tog fart. Den populære babyrede fandt mere og mere indpas i de danske hjem, hvor nyfødte havde brug for tryghed. Den nye opfindelse ”babynesten” gjorde en kæmpe forskel. Og det var derfor slut med at pakke baby ind i tykke dine og puder, og at skabe tryghed.

De første babyneste der kom på markedet, var som alt andet babyudstyr meget stærke farver og mønstre. Hos EMMIBABY fandt vi hurtigt ud af, at babynesten blev anvendt mange flere steder end blot i soveværelset. De babyeneste der var på markedet, var bestemt ikke skabt til at lægge på sofaen, da de skilte sig meget ud fra den øvrige indretning i puder, tæpper osv.

I 2015 begyndte vi så at sy babyneste selv, ud af flot stof økologisk bomuldsstof. Stoffet blev nøje valgt, så det kunne passe ind i de danske hjem, på alle tænkelige måder. Farverne blev holdt i lyse og rolige farver, og motiverne blev mere neutralt.

Interessen for denne type design var helt enorm, og vi kunne faktisk ikke følge med på alle de bestillinger vi fik. Derfor kunne vi ret hurtigt godt se, at der var potentiale til en større produktion af disse. Vi gik derfor på jagt efter en producent, der kunne producere større oplag og hurtigere end vi selv kunne. Det var dog vigtigt, at kvaliteten og bæredygtigheden fulgte med.

Vi fandt en stor producent at babyudstyr i Indien, som udover babyneste også kunne producere andre produkter for os, da vi oplevede en stor efterspørgsel på andre produkter i samme design som babynesten. Fordelen ved dette, er uden tvivl at vi kan koncentrere os om at udvide forretningen, yde kundeservice til vores kunder, og ikke mindst designe nye flotte kollektioner.

Hvem står bag EMMIBABY?

Mit navn er Camilla Sommer Andersen, og jeg er 29 år gammel. Jeg bor til daglig i Holmegaard lidt udenfor Næstved, hvor vi så også har vores lager og butik lige i nærheden.

Jeg overtog EMMIBABY i 2018, da gik med tankerne om at starte en webshop med babyudstyr. Jeg havde netop afsluttet en uddannelse som Service Økonom, efter jeg desværre måtte stoppe mit job som frisør pga. håndeksem.

Jeg skulle derfor finde på noget nyt at lave, og mit store ønske var at have min egen forretning. Da jeg i 2018 fik muligheden for at overtage EMMIBABY, var jeg slet ikke i tvivl. Vi havde selv brugt produkterne til vores dreng, da han blev født i 2017. Så jeg vidste at det var nogle super gode produkter.

Eftersom mit tidligere job som frisør gik i vasken pga. håndeksem, så er det super vigtigt for mig, at alle vores produkter er lavet naturlige materialer, og kommer fra bæredygtige kilder.

F.eks. er vores egne produkter fremstillet af 100% økologiske bomuldsplanter, som får lov at vokse sig store uden brug af sprøjtemidler.  Det har derfor også været vigtigt for mig, i de produkter vi har fået ind på shoppen fra andre producenter, at disse skulle leve op til de krav jeg selv har, når jeg skal vælge ting til mit barn.

Jeg håber du har lyst til at prøve vores produkter, du vil helt sikkert ikke blive skuffet. Har du nogle spørgsmål eller har brug for et godt råd. Så tøv ikke med at kontakte os enten i chatten, på tlf. eller vores mail.