1-2 dages levering Fri fragt på ordre over 499,- 100 dages bytteret
0
Kurv
Få fri fragtKøb for 499 kr. mere

Ingen varer i kurven.

Man - fre: 9:00 – 15:00
Menu

Emmibaby ér det naturlige valg til din baby

Af Camilla Andersen 03. maj 12:40

Hos Emmibaby lægger vi stor vægt på at designe babyudstyr som vi ved dækker jeres behov, når familien udvides med en lille ny.

Vi vægter gode kunderelationer og kundeservice højt, og vi gør alt for at skabe det bedste til din baby. Derfor er alle vores produkter produceret af det blødeste økologiske bomuld.

 

Hos Emmibaby går kvalitet, design og funktionalitet op i en højere enhed. Vores produkter er producereret i økologiske og genanvendte materialer og designet ud fra babys behov. Her finder du dine absolut ”must have” produkter som passer ind i ethvert hjem med en lille nyfødt.

 

Hvilket babyudstyr har du egentlig brug for

En graviditet kan føles uendelig lang, når man venter på at møde sin lille guldklump. Men netop i graviditeten er det, at vi begynder at bygge rede og klargøre til babys ankomst. Måske er det første barn, og du prøver at finde rundt i jungen af babyudstyr, eller måske har du flere børn, og ved præcis hvad du har brug for at købe.

Hos Emmibaby vil vi gerne hjælpe dig med at finde ud af hvad du har brug for til den lille ny. Vores sortiment er nøje udvalgt ud fra hvilket udstyr vi, som forældre, selv havde brug for til vores egne børn.

 

I vores sortiment finder du følgende produkter til din baby;

Babynesten, som er vores mest solgte produkt, og det er der bestemt en grund til. Den kan bruges fra din baby er nyfødt, og længe frem, da den kan åbnes helt op i bunden. De bløde kanter omslutter baby og kan være en tryg base, når baby skal ligge selv. Vores babynest er vendbar, så du får næsten to i en babynest. Læs meget mere om vores populære babynest her.

 

Ammepude, også et absolut must have til dig der planlægger at amme din baby. Det bruges der rigtig mange timer på med en lille ny. Og hvis du giver flaske, vil du bestemt også have glæde af ammepuden, som sikre at baby får god ryg støtte, og at du som mor ikke overbelaster dine skuldre og nakke mens du ammer. Læs meget mere om vores ammepuder her. 

 

Sengerande, som forhindre dit barn i at få arme og ben i klemme mellem tremmerne i tremmesengen. Sengeranden har en tyk madras, som gør at den kan stå selv, rundt i sengen. Læs mere om vores sengerande her.

 

Quiltet Legetæppe, perfekt når din baby skal ligge på gulvet, hvad end det er nakken der skal trænes, eller aktivitetsstativet der skal udforskes. Tæppes er dejlig tykt, så din baby vil ligge blødt. Måler 120x120cm. og passer altså også som underlag i kravlegården. Læs mere om vores tæpper her.

 

Sengetøj, til både baby og junior. Blødt og lige til at putte din baby til en dejlig lur i. Vi garantere ikke bedre søvn, men vi sikre at din baby vil ligge dejligt mens i prøver 😉 Læs mere om vores sengetøj her.

 

Stofbleer, et helt uundværligt produkt til den lille ny. Du bruger hurtigt mange stofbleer hver dag, så det kan være en fordel at anskaffe sig en del, så du ikke behøver vaske konstant 🙂 Stofbleerne er super bløde og har høj sugeevne. Læs meget mere om vores fantastiske stofbleer her.

 

Alle disse produkter finder du også i forskellige kombinationer i vores startpakker – i alle startpakker får du fast 20% rabat. Se de mange startpakker lige her.

 

Kvalitet, Design, Funktionalitet

Er indbegrebet af Emmibabys produkter. Alle produkter er designet til at opfylde din babys behov for et roligt miljø når det er tid til at sove.

Designet er tidløst, og passer perfekt ind i den nordiske indretning med de støvede farver og håndtegnet print.

Når det gælder de små, mener vi bestemt kun at det bedste er godt nok, og derfor er alle vores kollektioner lavet af økologiske og genanvendte materialer. Samtidig til en pris hvor alle kan være med.

 

Når du handler hos Emmibaby får du også

Gratis fragt over 299,- | Hurtig levering på 1-2 hverdage | Sikker shopping, Vi er nemlig en E-mærket webshop