Handelsbetingelser og persondatapolitik

Generelle oplysninger

  • Emmibaby
  • CVR.nr 37351806
  • Industrivej 41 i. 8660 Stilling.
  • Tlf. 42721576
  • E-mailadresse: kontakt@emmibaby.dk

 

 

Persondatapolitik

Denne politik om behandling af personoplysninger/persondatapolitik beskriver, hvorledes Emmibaby indsamler og behandler oplysninger om dig.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via webshoppen www.emmibaby.dk.

Emmibaby er dataansvarlig for dine personoplysninger.

 

Hvilke personplysninger vi indsamler, til hvilke formål, og retsgrundlaget for  behandling:

Når du besøger webshoppem, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af webshoppen, f.eks. hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på webshoppen, din IP-adresse og informationer om din computer.

 

Formålet med dataindsamling er for at optimere brugeroplevelsenog webshoppens funktion, samt at kunne foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre webshoppen, samt vise dig relevante produkter du kan være intereseret i.

 

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du køber et produkt eller kommunikere med os på webshoppen, så indsamler vi de oplysninger du selv afgiver, f.eks. navvn, mail, adresse, telefonnummer, betalingsmåde, oplysninger om de produkter du køber, leveringsønsker samt IP-adresse hvorfra du bestiller.

Formålet er, at vi kan levere de produkter som du har bestilt, og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

 

Modtagere af personoplysninger

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og leveringsadresse videregives til GLS.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne.

Vi har indgået skriftelig databehanderaftaler med de som behandler personoplysninger på vores vege. Disse databehandlere er Google Analytics v/Google LLC, og Facebook Inc so USA. De overførsler af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art 45.

Kopi af Google LLC´s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Dine rettigheder

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

Indsigtsretten

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysninger vi har omkring dig,  udleveret en kopi af de persondata vi har indsamlet om dig. Ønsker du en kopi af dine personoplysnonger skal du sende en skriftelig anmodning til kontakt@emmibaby.dk.Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfrem du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger vi har om dig, opfordres du til at rette skriftelig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os såfrem du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendigt f.eks. for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtet til at slette dine personoplysninger.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring  

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

Retten til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser.

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

SLETNING AF PERSONDATA

Oplysninger indsamlet om din brug af Hjemmesiden jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af Hjemmesiden i 1 år.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på webshoppen vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

SIKKERHED

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 

KONTAKTOPLYSNINGER

 

EMMIBABY er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via webshoppen.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder kan du kontakte os via mail: kontakt@emmibaby.dk

 

ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på webshoppen.

 

 

Betaling

Vi modtager betaling med Dankort, VISA, mastercard og mobilepay. Beløbet trækkes først når varen afsendes. Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes. Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt, hvis der ikke er fri fragt på ordren. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Levering

Varer der er på lager og bestilles inden kl. 14 leveres 1-5 hverdage efter dit køb. Er varen ikke på lager vil den forventede leveringstid fremgå på varen. Vi leverer varerne med GLS. Varer leveres til danske adresser og danske GLS pakkeshops. Ved levering til Bornholm og Læsø skal der påregnes en dag ekstra. Vi levere også til udlandet,  – kontakt os for at få en eksakt pris på udenlandsfragt.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende mail til kontakt@emmibaby.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via emmibaby.dk.

Julegavekøb og køb fra 1/12 kan byttes til og med 15 Januar året efter.

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen hvis muligt. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

 

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder. Det skal sendes til Emmibaby, Industrivej 41 i. 8660 Stilling, tlf. 42721576, e-mail kontakt@emmibaby.dk. Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.  Du kan også indsende en hvilken som helst anden utvetydig meddelelse om, at du fortryder dit køb. Fortrydelsen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os på adressen Industrivej 41 i. 8660 Stilling, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav. Du skal selv betale for returnering af varen, med mindre du ønsker at ombytte til anden vare.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af penge

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig.  Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med mobilepay hvis muligt, eller den form du ønsker. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

  • Emmibaby/Mia Nielsen.
  • Industrivej 41 i
  • 8660 Stilling
  • Tlf: 42721576
  • Mail: kontakt@emmibaby.dk

 

Reklamation – hvis der er noget galt med varen

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – fx en material eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse. Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på mail kontakt@emmibaby.dk eller tlf. 42721576. Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@emmibaby.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Emmibaby.dk drives af:

Mia Christina Nielsen

Industrivej 41

8660 Stilling

Tlf: 42721576

CVR: 37351806

Mail: kontakt@emmibaby.dk

 

Handelsbetingelserne og persondatapolitikken er senest opdateret den 24/05 2018