1-2 dages levering Fri fragt på ordre over 499,- 100 dages bytteret
0
Kurv
Få fri fragtKøb for 499 kr. mere

Ingen varer i kurven.

Man - fre: 9:00 – 15:00
Menu

Fra ide til ny kollektion

Af Camilla Andersen 16. juli 6:37

Processen for design af ny kollektion er en langvarig proces, vi begynder at arbejde intensivt på designet ca. 6 måneder før vi forventer at få kollektionen hjem. Jeg designer selv vores prints, og elsker den kreative proces i det. Processen denne gang har været en del anderledes en den plejer, jeg gik nemlig igang, lige som corona lukkede Danmark ned. For mig betød det også, at min søn var hjemme i en måneds tid, før han kom i dagpleje igen. Det betød rigtig mange timer med farver og malebøger, og jeg udnyttede den ekstra tid med ham til selv at begynde at tegne nye print. Det gjorde hele processen super hyggelig at den blev brugt sådan.

 

Starten på nyt design:

Jeg starter som regel med at tegne 4-5 forskellige mønstre, men alle i lidt samme stil. Herfra vælger jeg mine favoritter ud, og så får min nærmeste familie lov til at komme med deres meninger, og heldigvis, ender vi næsten altid med samme favorit. Når designet er valgt ud, går processen med finjustering og små ændringer i gang, og når resultatet er tilfredsstillende, går næste fase igang.

 

Farver:

En af de sjove, men også svære ting i processen, er at udvælge farver, og ikke mindst, kunne begrænse sig. Med et hav af farver, er det med at finde lige netop de farver som passer ind i tidens trend, og som vi forudser bliver de næste “hotte” farver. Et sikkert hit er neutrale farver. Mange ønsker det neutrale look, hvis de ikke kender kønnet, eller hvis de påtænker at skulle bruge produkterne til næste barn.
Jeg glæder mig så meget til at præsentere næste kollektion, som kommer til at være i to smukke farver. Planen i efterårs kollektionen 2020, var at have 2 neutrale farver, men der har været massiv efterspørgsel på en af vores udsolgte sengerande, så jeg har valgt at lytte til kunderne og derfor kommer den smukke rosa til at komme igen i den nye kollektion.

 

Nye produkter:

For første gang, har vi indgået en aftale med en lokal pige, Siff Kongsted Lund, som er super dygtig til at tegne, som har designet det sødeste print til nogle helt nye produkter. Du kan tjekke hendes Instagram profil @artsykongsted. Jeg har længe ville have et motiv, som symbol hos Emmibaby, og efter en spørgerunde på Instagram, fandt jeg det helt rigtige motiv. Jeg fortalte Siff om mine tanker og ønsker, men gav hende ellers fri hånd, og hold nu op nogle skønne tegninger hun diskede op med, faktisk var tanken at jeg bare skulle bruge et motiv, men hun havde tegnet 3 forskellige, og kunne simpelthen ikke udvælge en favorit, så det bliver i stedet til 3 nye produkter med Siffs skønne design. Jeg glæder mig så meget til at vise jer dem til efteråret!

 

Fase 2:

Så er det tid til at sende designet til vores fabrik i Indien, som vi har et tæt samarbejde med. De tegner printet ind i deres program, også går de ellers igang med at trykke printet på stofprøver. Herefter får jeg stofprøver hjem med de forskellige farver i printet. Også er det ellers bare at vælge præcis den farve nuance som er bedst.

Det er så langt vi er med vores efterårs kollektion på nuværende tidspunkt, nu skal vi bare vente på at produktprøverne kommer hjem, og krydse alt hvad vi kan, for at vi er helt forelsket i dem, og selvfølgelig at i bliver det samme.

 

Under corona pandemien, flyttede vi til et helt nyt showroom, hvor vi har fået indrettet en fin butik. Desværre har vi måtte udskyde åbnings festen, og jeg synes stadig ikke det er et godt tidspunkt at samle en masse gravide (som sikkert heller ikke har lyst at tage ud i fysisk butik) så derfor har jeg besluttet, at vi holder en kæmpe lancerings fest til efteråret, når kollektionen lander. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev på forsiden, hvis du vil være sikker på at få besked om tid og sted.

Tak fordi du læste med, det sætter jeg stor pris på <3