1-2 dages levering Fri fragt på ordre over 499,- 100 dages bytteret
0
Kurv
Få fri fragtKøb for 499 kr. mere

Ingen varer i kurven.

Man - fre: 9:00 – 15:00
Menu

Er det normalt ikke at kunne lide oksekød under graviditet?

Af Camilla Andersen 20. februar 12:16

Har du også hørt en masse fortælle om skøre madvaner under graviditet? Det har jeg i hvert fald, og jeg var sikker på jeg blev en af dem som kunne spise et glas syltede agurker som snacks. Sådan blev det dog ikke, tværtimod, havde jeg ikke rigtigt lyst til mad de første fire måneder!

Jeg led af kvalme og opkast de første fire måneder, hver dag, mange gange om dagen, og havde en indre kamp for at få mad ned. Men en ting jeg på ingen måde kunne spise, ja selv se eller lugte til, var oksekød. Lige meget om det var råt eller tilberedt, synes jeg det var det klammeste.

Når jeg var ude og handle, blev kvalmen forstærket, når jeg så al det rå oksekød ligge der. Så ret hurtigt, lærte jeg at undgå den køledisk!

Min mand blev ret hurtigt træt af, at jeg ikke havde forslag til madplan, ville handle, lave mad og heller ikke spise det. Og jeg synes det var mindst lige så forfærdeligt og frustrerende!

Jeg har aldrig været kræsen, men var seriøst nød til at spørge, når vi skulle hjem til familie og venner, hvilket mad vi skulle have, for jeg kunne slet ikke holde lugten ud heller. Og det var især svært i den periode inden vi fortalte at vi var gravide.

Selv da kvalmen forsvandt, kom lysten ikke tilbage, og vi frygtede begge, at den aldrig ville komme tilbage. Meeeen heldigvis kom den tilbage, og da jeg havde født vores søn, og vi 48 timer senere skulle hjem, stoppede vi lige ved Mc.d og fik en cheeseburger.

 

Det er helt skørt hvad en graviditet kan gøre. Har du prøvet det samme, eller med andre madvare? 🙂

 

Læs også 5 myter om graviditet her