WITHWHITE er et dansk brand, som har gjort det til deres mission, at vi som forældre, nemt kan forevige alle de specielle øjeblikke fra hele barndommen.

Deres produkter er stilfulde, og designet med fokus på, at det er barnet som skal være midtpunktet.

Julie som har skabt WITHWHITE, er uddannet arkitekt og hun designer selv alle deres fine barnets bøger og milepælskort. Det er en charme, som vi hos Emmibaby værdsætter meget højt, og er med til at give produktet et meget personligt præg.

Milepælskortene er produceret i tykt papir, skabt til at kunne tages frem igen og igen, og genopleve alle de små som store særlige øjeblikke fra dit barns første tid. De er svanemærket og produceret i Danmark.

Pakken indeholder 33 smukke kort, og rummer plads til noter eller billede på bagsiden. Kortene kommer i en lille stofpose, som du kan fylde med minder og billeder fra den første tid, og nemt tage frem og kigge på.

Skriv dato i bunden af kortet, og tag et billede af dit barn med kortet, som passer til lige netop den milepæl i har krydset.

Kortene kommer i en fin stofpose, hvor du nemt kan opbevare kort og billeder. Du finder også flere kort med, i dag… hvor du nemt selv kan skabe flere milepæle for netop dit barn.

Når man får børn, flyver tiden afsted, så sørg for løbende at skrive ned, så i har minderne for livet. Selv når dit barn er blevet stort, er det sjovt at sidde og kigge tilbage på de allerførste minder.

God fornøjelse med at få skrevet alle de søde og sjove minder ned.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.