Forevig alle minderne, lige fra graviditeten til barnets første år, i albums, bøger og milepælskort fra Specialday.

Specialday er et dansk mærke, som laver de fineste albums og bøger, hvor du nemt kan skrive om alle de små og store begivenheder, fødslen, dit barns udvikling, ynglingsting, og sjove anekdoter fra dit barns første år.

Når du bliver forældre, er det som om tiden går endnu stærkere end før, og din baby udvikler sig dag for dag, tiden flyver afsted, og pludselig er din baby blevet stor. Sørg for at forevig alle de vigtige begivenheder og sjove øjeblikke ned, før tiden med baby er fløjet afsted, ved at udfylde albummet “Barnets første år”

Både album og bog har masser af plads til at nedfælde tanker og følelser fra før babys ankomst, til fødslen, den første tid, sjove minder, første tabt tand, første ord, fødselsdage, skoledag og meget mere! Og ikke mindst plads til at masse billeder af din baby. I albummet kan du nemt indsætte flere sider til billeder, lige efter behov.

Vi forhandler “Mine første år” album og bog i både blå og lyserød udgaver, og “Minder & Gemmer kort”

Minder & Gemmer kort er kort, som passer til de milepæle din baby går igennem det første år af sit liv. Du kan lægge kortet ved siden af baby og forevige mindet. Der er 52 forskellige kort, og en ekstra fordel er, at der bagpå hvert kort, er plads til at skrive en lille tekst.

Alle albums, bøger og kort fra Specialday er trykt på miljøvenlige materialer og farvet med sojafarver, og derved er de helt fri for alle skadelige kemikalier.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.