NatureZoo er et dansk mærke, som producerer økologiske nusseklude, rangler, bamser i 100% økologisk bomuld.

Mange børn knytter stærke bånd til en bamse, sutteklud eller andet allerede når de er ganske små. Du kan hjælpe dette bånd på vej, ved at ligge en nusseklud ved baby når han/hun skal sove lur i barnevognen, og i sengen om natten. Det kan skabe tryghed for din baby på sigt.

Tip: Inden baby bliver født, kan mor og far have nussekluden liggende i sengen, så når baby kommer, kan i ligge den ved baby, med lugten af mor og far, det kan være meget beroligende og en tryghedfornemmelse for baby, når baby kommer inde fra mors trygge mave, og så ud i den meget store verden, hvor der er nye indtryk, hver gang de små øjne slår sig op.

I kan med fordel have ranglen liggende ved puslebordet, til at gøre bleskiftet en smule sjovere.

Både nusseklude og rangler fra Naturezoo er lavet af det blødeste økologiske bomuld, og fyldet er tilmed økologisk. Det bløde bomuld er dejligt for din baby at rører ved, nusse med, og nemme for de små hænder at gribe fat i. Både det bløde stof og de blide rangle lyde er med til at stimulere din babys sanser.

NatureZoos bamser vil uden tvivl være et hit for baby at lege og putte med, og det er næsten svært at vælge en favorit mellem de mange søde dyr.

Se udvalget af nusseklude og rangler herunder, og find din babys (måske) nye bedste ven, når det er sovetid eller legetid.

Viser alle 5 resultater