Natruba er et dansk mærke, som selv designer og producere de absolut fineste bideringe og badedyr i ren naturgummi.

Alle deres fine produkter er håndlavet, håndmalet og 100% naturgummi og naturlige farvestoffer. Dette gør alle deres produkter helt unikke, da der kan forkomme små forskelligheder i hvert produkt. Vi synes det giver bideringene ekstra charme.

Der er tænkt over hver en lille detajle i bideringene, som alle er formet som forskellige dyr, i farvestrålende farver og med forskellige overflader til at stimulere babys sanser, og afhjælpe de kløende gummer. Samtiddig er de designet, så de er nemme at gribe fat i, selv med små baby hænder. Også er de heltstøbt, uden huller så der ikke kan vokse baktier inden i produktet.

Din baby vil helt klart synes godt om de søde Natruba bidedyr, og være den fortrukne bidering. Og svanen til badekarret vil uden tvivl være et hit når der skal plaskes med vand.

Når din baby begynder at få tænder, er det helt sikker at der vil opstå endnu mere trang til at putte alting i munden, får at lindre de kløende gummer, og med en bidering fra Natruba, er du sikker på at slippe for unødig kemi, og du kan trygt lade din baby bide i produktet med god samvittighed.

Natruba startede med deres badesvane og svane bidering, men har siden udvidet med flere søde dyr, nemlig elefanten, vaskebjørnen, flamingoen, ræven og strudsen, og det er bestemt svært at vælge en favorit mellem dem.

Et helt naturligt valg til din baby.

Se hele vores udvalg af bideringe herunder.

Viser alle 13 resultater