Lille Kanin

Lille Kanin er som ren kærlighed på flaske.

Lille Kanin er et dansk mærke, som producerer helt fantastiske hudpleje produkter til den sarte babyhud, med fokus på at give dit barns hud, den bedste og reneste start på livet.

Deres hudplejeserie indeholder alt hvad du har brug for til baby, nemlig badesæbe, olie, lotion, fed creme og en skøn SOS balm, som kan bruges til alt fra tør hud til den røde babynumse.

Under hvert produkt kan du se hvad de er særligt gode til, samt gode fif. Et ekstra plus er, at alle produkterne selvfølgelig også kan bruges af resten af familien – al hud fortjener nemlig en lækker pleje.

Lille Kanins produkter er fremstillet af naturlige ingredienser, og indeholder ingen spor af skadelig kemi. Deres produkter har flere certificeringer, som forsikre dig om, at du trygt kan smøre dit barn ind i, med god samvittighed.

Giv dit barn en god start med produkter af naturlige og økologiske ingredienser, som tager hånd om den sarte babyhud lige fra starten, og gennem hele opvæksten.

Lille Kanin har følgende certificeringer: Allergy CertifiedEcocert Cosmos Natural, SvanemærketAsthma Allergy Nordic og Vegan.

Emballagen til alle produkter er produceret i materialer, som kan genanvendes. Samtiddig er der tænkt meget over at vælge materialer som ikke påvirker produktet indeni, men alligevel er tæt nok og beskytter selve produktet. Så alt i alt, er fantastisk produkt, fra inderst til yderst.

Et godt og naturligt valg til din baby (og resten af familien)

Se alle produkterne herunder.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.