Hevea er sunde sutter!

Hevea er et dansk mærke, som designer og producerer sutter, badelegetøj og meget andet i 100% naturgummi. Deres sutter kommer i naturlige eller farvet modeller, og med fine lufthuller formet som stjerner, måner, dyr og kroner.

Sutterne er helstøbt i 100% naturgummi, og fri for al skadelig kemi.  At sutterne er helstøbt, betyder også at der ikke er revner hvor snavs og bakterier kan sætte sig. Sutterne finde i både runde, flade og anatomiske, så der er en til enhver smag. Det kan være en nødvendigt at prøve flere former til din baby, før i finder den som din baby synes om. Sutterne findes i både 0-3 mdr. og 3-36 mdr. Dette er vejledende og kan være meget forskellige fra barn til barn. Derfor er det vigtigst at i finder den sut/størrelse som passer til lige præcis dit barn.

Sutterne rengøres ved at skolde dem i en gryde med kogende vand i 5 min. Når din baby er lille, er det ekstra vigtigt at holde sutterne rene, ved at skolde dem hver dag i 5 min. Hvis sutten tabes på gulvet/jorden, skal du rengøre sutten, før din baby får den igen.

Badelegetøjet vil være et sikkert hit når det er badetid, de søde dyr kan plaske med vand – og hvilket barn elsker ikke det? Også badelegetøjet er af naturgummi, og lavet så du kan sørger for at al vand er ude, og ikke ligger og samler sig til snavs og bakterier.

Hvis du vil være helt sikre på plastfrie produkter til dit barn, er Hevea et rigtig godt valg.

Vi har lavet et tilbud, hvor du spare penge, ved at købe flere sutter på en gang.

Tilbud:

Køb 2 sutter og få 10%

Køb 3+ sutter og få 15%

Rabatten trækkes automatisk i kassen, og du kan kombinere alle sutterne fra Hevea.

Viser alle 9 resultater