Gamcha er et dansk brand, som producere en masse fine ting til børneværelset.

Vi forhandler bla. deres smukke uroer, som er et must have over puslebordet eller tremmesengen. En uro kan virke beroligende for din baby når han/hun ligger i sengen eller på puslebordet. Samtiddig hjælper en uro med, at træne din babys fokuserings evne.

Men en lille baby, bruger i rigtig meget til på puslebordet hver dag! Når bleen skal skiftes, ved nakketræning, også er puslebordet bare et sted man hurtigt kan bruge meget tid på at hygge og kigge på sin dejlige baby.

Det er dog ikke altid baby synes det er vildt fantastisk at skulle ligge der på puslebordet, og her kommer uroen igen ind, for hvad nu hvis man kan ligge og kigge op på de fineste farver og former, som stille og roligt bevæger sig rundt.

Prøv at læg din baby i tremmesengen og lade baby ligge og kigge op på uroen, samtidig med det skaber ro for din baby, er det også en god måde at gøre det til en god oplevelse for din baby at ligge i tremmesengen, og måske kan det være en større hjælp når din baby er stor nok (og mor er klar) til at komme på eget værelse.

Uroerne fra Gamcha er produceret i 100% uld, af den aller højeste kvalitet. Uldet kommer fra New Zealand, og hver enkelt uro er håndlavet, hvilket også gør hvert produkt helt specielt. Derfor kan farver og former afvige en smule, men det synes vi kun er en ekstra charme.

Uldet bliver farvet med farver som er 100% AZO-fri.

Udover uroer, finder du også en masse lækkert babyudstyr produceret i det blødeste økologiske bomulds satin. Du finder bla. babynests, ammepuder, sengetøj til både baby og junior, sengehimmler, barnevognspuder og meget mere.

Se alle de finde produkter fra Gamcha herunder.

Viser 1–24 af 35 resultater