BIBS er nok de mest popolære sutter vi kender!

BIBS er et dansk brand og de har over 30 års erfaring i branchen, og det nyder vi godt af. Måske du husker sutterne fra din egen barndom, og derfor bliver man nærmest nostalgisk.

Deres sutter er designet til at minde mest muligt om mors bryst, og derved en stor hjælp til at stimulere babys sutterefleks. Disse sutter er derfor et rigtig godt valg hvis du ammer.

De klassiske BIBS sutter findes i et utal af smukke farver, og pakker med forskellige farver. Farverne skifter hele tiden, i takt med at trenden ændrer sig.

Selve sutte hovedet er produceret i 100% naturgummi, som er blødt og naturligt for baby at sutte på, og selve skjoldet er designet til at vende væk fra huden, for at undgå hudirritation på den sarte babyhud.

Vi har sutterne i str. 2, som er den størrelse flere jordmødre anbefaler allerede fra din baby er nyfødt.

Sutterne rengøres ved at skolde dem i en skål med kogende vand i 5 min. (Må IKKE koges i gryde, da det ødelægger naturgummiet) Når din baby er lille, er det ekstra vigtigt at holde sutterne rene, ved at skolde dem hver dag.. Hvis sutten tabes på gulvet/jorden, skal du rengøre sutten, før din baby får den igen. Når din baby er over 3 mdr. kan du ligge sutterne i en si og overhælde med kogende vand.

Vi har lavet et tilbud, så du spare en del, ved at købe flere sutter på en gang.

Tilbud:

Køb 3 pakker og få 20%

Rabatten trækkes automatisk i kassen, og du kan frit blande alle farverne som du ønsker.

Viser 1–24 af 41 resultater