Legehjørnet

Velkommen til Legehjørnet.

Lad dig inspirere af vores udvalg af økologiske og sunde legeredskaber til din baby. Leg og stimulering af sanserne skal være sjovt, og ikke mindst naturligt!

Sjov og sund leg er en vigtig del af din babys første tid. Det er med til at stimulere og udvikle din babys sanser. Sørg for at have babylegetøj som er let for baby at holde og gribe fat i, og gerne med forskellige overflader der skal undersøges.

Alle babyer når til et punkt, hvor alting skal puttes i munden, fingre, tær, legetøj osv. Alt skal undersøges og smages på. Du kan ikke altid styre, præcis hvilke ting din baby putter i munden, men vi synes, at det er utroligt vigtigt, at det legetøj baby putter i munden er sundt for baby, og uden en masse skadelige kemikalier! Derfor finder du her kun økologisk og helt naturligt baby legetøj og tilbehør.

Selvom alle produkter er naturlige og økologiske, betyder det bestemt ikke de er kedelige. Vores bideringe er formet som forskellige søde dyr, som uden tvivl vil blive blandt babys favoritter, de har flotte farver, sjove former, forskellige overflader og så er de nemme at gribe fat i for de små fingre.

Også ranglerne er formet som dyr, i dejligt økologisk velour stof, som er bløde at holde i, og sjove at vifte med så lyden kommer ud.

Her i Legehjørnet, finder du legetæpper, bideringe og rangler. Vi udvider løbende sortimentet, og hører meget gerne hvis du som kunde har særlige ønsker til din babys legetøj.

Viser alle 2 resultater