Emmibaby

EMMIBABY, er vores egen kollektion, som vi selv designer og producere. Alle produkterne er lavet i 100% økologisk bomuld, på certificeret fabrik i Indien.

Kollektionen indeholder babynest, ammepude, sengerand, tæppe, babysengetøj, juniorsengetøj, stofbleer, håndklæde og puslepude.

Når vi designer vores babyudstyr, er det altid med babys behov og funktionalitet i fokus. Vi ved at når baby skal sove, er det vigtigt med et trygt og roligt sove miljø, derfor er vores produkter specielt designet til, at være et roligt, trygt miljø, uden en masse forstyrrelser. Babys sanser stimuleres dagen lang, fra det øjeblik de små øjne åbner, til det er sovetid igen. Derfor er vores EMMIBABY kollektion skabt i rolige farver og håndtegnede prints, som ikke er forstyrrende når baby skal sove.

Designet er skabt til at passe ind i ethvert nordisk hjem, så det også er en fryd for forældrene at kigge på.

Økologisk babyudstyr betyder, ligesom økologiske fødevare, at der ikke bliver brugt sprøjtemidler på de marker, hvor bomulden gror. De vokser helt naturligt, og når bomulden plukkes, sendes den til vores fabrik, som kun producerer økologiske tekstil varer. Fabrikken er certificeret i, at producere økologiske produkter og deres produktion, har en minimal påvirkning på vand, luft og jord, og alle sociale aspekter dækkes.

Hvis du vælger økologisk babyudstyr til din baby, fravælger du altså  skadelig kemi og hormonforstyrrende stoffer. Og vil vi ikke alle sammen gerne undgå det, især når det gælder vores små guldklumper?

EMMIBABY – Det helt naturlige valg til baby <3

Du kan se hele vores kollektion herunder.

Viser alle 19 resultater