Babynest

Med en babynest skaber du den rette tryghed for din baby i dens første måneder. Der er lavet undersøgelser der viser, at en babynest er yderst gavnlig for din baby. En babynest har desuden mange gode funktioner, som du vil blive glad for.

F.eks. kan din baby sove middagslur i babynesten, hvor du med ro og mag kan få gjort alle dine gøremål, uden at være bange for, at din baby ruller ned ad sengen eller sofaen f.eks.

Vi designer og producerer selv vores babynests, og de er skabt i rolige farver i et flot nordisk design. Du finder vores babynest i rosa og grå pt. Men vi arbejder hele tiden på nye designs og farver.

Vi hører tit spørgsmålet, om vores babynest er godkendt til sovning. Der findes ingen godkendelser indenfor dette, så vi anbefaler naturligvis at bruge almindelig sund fornuftigt, og sikre sig at din baby ikke har det for varmt, da babynesten naturligvis omslutter din baby godt. Men ellers er der ingen problemer i, at bruge babynesten som “seng”.

Har du spørgsmål til dette, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os 🙂

Klik her og læs mere om babynest her.

Kun 1-2 dages levering

Gratis fragt på køb over 699 kr.

100 dages bytteret

Se vores babynests herunder

Hvorfor skal du vælge en EMMIBABY Babynest?

Roligt design

Hos EMMIBABY har vi studeret babyers trivsel rigtig meget. Og vi har fundet frem til at babyer ikke har brug for pangfarver, og abstrakte mønstre.

Vores design er derfor roligt og støvede neutrale farver. Både til glæde for din indretning og for din baby.

100% økologisk bomuld

For os er det vigtigste at vores produkter er skabt af tæt 100% naturlige materialer, så derfor er vores babynest naturligvis også lavet af bomuld udvundet af økologiske bomuldsblomster.

Derudover inden skadelige kemikalier i hverken farvestoffer eller fyld.

Fair pris

Hos EMMIBABY designer vi selv vores babynests, og får dem produceret på fabrikker i Indien i store oplag. Det betyder at vi kan sælge babynests til langs under halv pris, i forhold til andre tilsvarende mærker og kvaliteter.

Du går derfor hverken på kompromis med kvalitet eller design ved at købe en babynest fra EMMIBABY – tværtimod.

3 smarte funktioner:

  • Vendbart design

    Du kan vende babynesten, så du selv kan bestemme hvilket udtryk den skal have.

  • Kan udvides løbende

    En baby vokser hurtigt. Og det har vi tænkt på. Du kan nemlig nemt justere omkredsen af babynesten, så du kan bruge den til din baby er ca. halvandet år gammel. Du kan også vælge at åbne en helt op, og så kan du i princippet bruge den længere.

  • Nem at vaske

    I bunden af babynesten, finder du en skummadras, som er nem lige at lyne ud, så du kan komme babynesten i vaskemaskinen.

Se nogle af de smarte funktioner i videoen her:

EMMIBABY Babynestbabynest

Hvis du er i tvivl om du behøver en babynest til din lille ny, så læs med her, hvor du kan se alle de fantastiske egenskaber en babynest har.

Hvad er en babynest?

En babynest betyder på dansk, en baby rede. Babynesten giver den tryghed, som din baby konstant behøver. Den er udstyret med en blød kant hele vejen rundt, så din baby ikke kan falde nogen steder. I enden af babynesten er der snore, som kan justeres alt efter din babys størrelse og behov. Snorene har et lag stof herover, som også beskytter babyen mod at blive kvalt i dem.

Din baby har været vant til at ligge trygt og godt på meget lidt plads inde i mors mave. Så når du ikke har baby liggende trygt i din favn, er det vigtigt at have et andet trygt sted. Endnu en fordel ved babynesten er, at du kan tage den med overalt, så i altid har en base, som din baby er tryg ved. Babynesten har i bunden, en tyk madras, så lige meget hvilket underlag du stiller den på, vil din baby altid ligge dejlig blødt.

Hvad gør babynesten godt for?

Selv med en lille ny i familien, skal hverdagen gøremål stadig klares, og her kan du få stor glæde af en babynest. Når du vasker tøj, laver mad osv. kan du trygt lægge den lille i babynesten på sofaen, uden at bekymre dig om han/hun falder ud.

Når din baby er helt lille, kan vuggen eller barnevognen godt virke stor, og her er babynesten altså uundværlig. Den kan hjælpe til, at din baby får en meget bedre søvn, både om natten, og i løbet af dagen, hvilket også gavner forældrene.

Roligt design

Når vi designer vores babynest, har vi stort fokus på beroligende farver og design. Studier viser, at babyer og børn mentale sind styres meget af deres omgivelser.

Fodres de med mange indtryk og kraftige farver, vil barnet ikke kunne slappe af, og barnet vil bliver med opkørt. Det skal det naturligvis ikke når det skal sove, så derfor har vi valgt at vores design altid skal være i rolige lyse og støvede farver.

Vores design skiller sig derfor væsentlig ud fra andre producenter på markedet, som fylder deres babynest med spraglede farver og figurer. Det er fint til aktivitets tæpper og legetøj, hvor barnet skal aktiveres. Men omkring sovemiljøet er det ikke specielt godt.

Hvor kan man bruge babynesten?

Du kan bruge babynesten alle steder hvor du har behov for det. I tremmesengen, i sofaen, i barnevognen, på gulvet eller i forældre sengen.

Det kan være rigtig dejligt at samsove med jeres baby, men som nybagte forældre, kan man hurtigt blive bekymret, for at trille over babyen når man sover, her sikre siderne igen, at babyen ligger trygt i babynesten.

Hvordan vasker man en babynest?

Men en lille baby, vil der helt sikkert blive spildt, gylpet osv. på babynesten, og det kan den selvfølgelig tåle. Inden du vasker din babynest, skal du blot fjerne madrassen, og herefter vaske babynesten i vaskemaskinen ved max. 40 grader.

Vi anbefaler efterfølgende at lade babynesten lufttørre eller tørretumble den ved svag varme.

Når babynesten er tør, kan du massere siderne, så fyldet fordeler sig jævnt.

Læs mere om hvordan du vasker din babynest her.

Certificeret økologisk bomuld

Alle vores produkter er produceret af bomuld fra økologiske bomuldsblomster. Farvestoffer osv. i produkterne er derudover testede for allergiske reaktioner, og lever op til alle de strengeste krav omkring skadelige stoffer i textiler.

Du kan derfor roligt lægge din baby i vores babynest, faktisk uden at have vasket den først. Som med alt andet textil, kan det dog have en lidt skarp lugt ved udpakning, så ønsker man at fjerne denne lugt, kan man naturligvis godt vaske babynesten inden brug.

Se vores udvalg i lækre babynest her.