1-2 dages levering Fri fragt på ordre over 499,- 100 dages bytteret
0
Kurv
Få fri fragtKøb for 499 kr. mere

Ingen varer i kurven.

Man - fre: 9:00 – 15:00
Menu

Babynest

 • Add to Wishlist
  SPAR 50%

  Babynest, Midnight Blue – Økologisk og vendbar

  DKK349.00
  Tilføj til kurv
 • Add to Wishlist
  SPAR 50%

  Babynest, Panda – Økologisk og vendbar

  DKK349.00
  Tilføj til kurv
 • Add to Wishlist
  SPAR 50%

  Babynest, Sky Grey – Økologisk og vendbar

  DKK349.00
  Tilføj til kurv
 • Add to Wishlist
  SPAR 50%

  Babynest, Taupe – Økologisk og vendbar

  DKK349.00
  Tilføj til kurv
 • Add to Wishlist
  SPAR 50%

  Babynest – Dusty Rose – Økologisk og vendbar

  DKK349.00
  Tilføj til kurv

1-2 dages levering

På alle lagervarer

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over 299 kr.

100 DAGES BYTTERET

Returner hutigt og nemt

Hvorfor skal jeg vælge en Emmibaby Babynest

Der er mange grunde – men vi har oplistet nogle af de vigtigste herunder

Roligt design

Hos Emmibaby er vores mål, at skabe produkter til de små, som fremmer et roligt og trygt miljø, når det er sovetid. Vores babyudstyr er derfor designet i afdæmpede farver og rolige print, som også passer fint ind i den nordiske indretning. Til glæde for både baby og forældre.

100% økologisk bomuld

Kun det bedste er godt nok til din baby, og derfor er alle vores produkter produceret i 100% økologisk bomuldssatin, og babynestens fyld er genanvendt OEKO-Tex polyesterfyld. Vi går ind for babyudstyr fri for al skadelig kemi, og vi benytter certificerede fabrikker til produktionen.

Fair pris

Hos Emmibaby designer vi selv vores produkter, og får dem produceret på fabrikker i Indien. Det betyder vi har sparet et mellemled, og kan holde priserne nede. Vi vil gerne give alle forældre muligheden for at købe lækkert økologisk udstyr, uden at gå på kompromis med prisen.

3 smarte funktioner

Se mere til 3 af vores smarte features herunder

Vendbart design

Du kan vende babynesten, så du selv kan bestemme hvilket udtryk den skal have.

Kan udvides i takt med baby vokser

En baby vokser hurtigt. Og det har vi tænkt på. Du kan nemlig nemt justere omkredsen af babynesten, så du kan bruge den fra baby er nyfødt og helt til ca. halvandet år gammel. Den kan nemlig åbnes helt op i bunden, som giver den længere holdbarhed

Nem at vaske

Nem at vaske I bunden af babynesten, finder du en skummadras, som er nem lige at lyne ud. Bind snorene sammen, lyn lynlåsen og babynesten er klar til vaskemaskinen.

Vores kunder elsker vores babynest

Læs herunder hvad nogle af dem siger

“Fuldt ud tilfreds! Virkelig en lækker babynest, og man kan mærke og se på den at det er god kvalitet.
Leveringen var også super hurtig. Kom allerede dagen efter jeg havde bestilt. Ikke sidste gang jeg bestiller her.”

 

Isabella Steffesen

“Super lækker babynest i rigtig god kvalitet 😍 glæder mig til når lille pigen kommer ud og vi kan bruge den”

 

Jonas Rasmussen

“Nem hjemmeside at finde ud af, god service og hurtig levering 🥳 bestilte en sengerand, babynest og uro til over sengen alle i super god kvalitet ! Så ingen klager herfra 5 stjerner fortjent!
Derudover hurtig levering!”

 

Iben Nomanni

Alt du skal vide omkring Babynest

Læs herunder og bliv klogere på hvad en babynest kan bruges til

Babynesten er blevet et af de mest populære baby produkter, og det er ikke uden grund!

Babynesten har en blød kant, som giver baby en følelse af at være omsluttet – lige som inde i mors mave. Det skaber tryghed, og kan være en god hjælp til, når det er nødvendigt at babyen ligger selv.

 

Babynesten har mange gode funktioner, som vi er sikre på, at du vil blive glad for.

Babynesten kan bruges alle steder, i sofaen, forældresengen, babysengen, barnevognen mm. og den kan nemt tages med hvis i skal ud, også har i altid en trygt og velkendt base, hvor baby kan ligge.

Den kan bruges lige fra baby er nyfødt og frem til ca. halvandet år. Den har nemlig justerbare snore, som gør det muligt at udvide omkredsen i takt med baby vokser, og til sidst kan den åbnes helt op i bunden.

 

Vi designer og producerer selv vores babynest, og de er skabt i rolige farver og nordisk stil, som uden tvivl vil passe ind i ethvert hjem. Du finder vores babynest i flere farver, og andre produkter i matchende farve og print.

 

Har du spørgsmål til babynesten, er du meget velkommen til at kontakte os 🙂

Hvad er en babynest?

En babynest betyder på dansk, en baby rede. Babynesten giver den tryghed, som din baby konstant behøver. Den er udstyret med en blød kant hele vejen rundt, så din baby ikke kan falde nogen steder. I enden af babynesten er der snore, som kan justeres alt efter din babys størrelse og behov. Snorene har et lag stof herover, som også beskytter babyen mod at blive kvalt i dem.

Din baby har været vant til at ligge trygt og godt på meget lidt plads inde i mors mave. Så når du ikke har baby liggende trygt i din favn, er det vigtigt at have et andet trygt sted. Endnu en fordel ved babynesten er, at du kan tage den med overalt, så i altid har en base, som din baby er tryg ved. Babynesten har i bunden, en tyk madras, så lige meget hvilket underlag du stiller den på, vil din baby altid ligge dejlig blødt.

 

Hvad gør babynesten godt for?

Selv med en lille ny i familien, skal hverdagen gøremål stadig klares, og her kan du få stor glæde af en babynest. Når du vasker tøj, laver mad osv. kan du trygt lægge den lille i babynesten på sofaen, uden at bekymre dig om han/hun falder ud.

Når din baby er helt lille, kan vuggen eller barnevognen godt virke stor, og her er babynesten altså uundværlig. Den kan hjælpe til, at din baby får en meget bedre søvn, både om natten, og i løbet af dagen, hvilket også gavner forældrene.

 

Roligt design

I designet på vores ammepude, har vi sat stort fokus på beroligende farver og print. Studier viser, at babyer og børns mentale sind styres meget af deres omgivelser.

Og netop små børn, og især babyer tager alle indtryk til sig, og det kræver meget for hjernen at bearbejde alle disse indtryk. Vidste du at hver gang baby åbner sine øjne, sluger de indtryk til sig? Så blot det at kigge på en væg, eller en farve, har stor betydning.

Derfor er det vigtigt for os, at vores produkter som er skabt til at din baby skal sove i, giver et roligt og trygt sovemiljø som ikke opfordre til leg.

 

Hvor kan man bruge babynesten?

Du kan bruge babynesten alle steder hvor du har behov for det. I tremmesengen, i sofaen, i barnevognen, på gulvet eller i forældre sengen.

Det kan være rigtig dejligt at samsove med jeres baby, men som nybagte forældre, kan man hurtigt blive bekymret, for at trille over babyen når man sover, her sikre siderne, at babyen ligger trygt i babynesten.

 

Hvordan vasker man en babynest?

Men en lille baby, vil der helt sikkert blive spildt, gylpet osv. på babynesten, og det kan den selvfølgelig tåle. Inden du vasker din babynest, skal du blot fjerne madrassen, binde snorene, lyne lynlåsen og herefter vaske babynesten i vaskemaskinen ved max. 40 grader.

Vi anbefaler efterfølgende at lade babynesten lufttørre eller bruge tørretumbler på svag varme.

Når babynesten er tør, kan du massere siderne, så fyldet fordeler sig jævnt, og herefter er den klar til din baby atter kan ligge trygt og sove i sin babynest.

Læs mere om hvordan du vasker din babynest her.

 

Certificeret økologisk bomuld

Alle vores produkter er produceret af 100% økologisk bomuldssatin, som er det absolut blødeste stof. Vi bruger kun certificerede fabrikker til at producere vores produkter. På den måde er vi nemlig sikre på at de lever op til de strengeste krav hvad angår, kvalitet, materialer, omtanke for miljøet samt at de arbejder under gode arbejdsforhold og at de selvfølgelig ikke indeholder skadelig kemi.

Du kan derfor trygt ligge din baby i vores produkter, faktisk uden at vaske dem først.