Ammepuder

En ammepude er et uundværligt stykke tilbehør til dig og din barsel, efter du har født. En ammepude giver dig støtte til din nakke og arme, når du ammer din baby – hvilket godt kan blive til flere timer om dagen og natten. Du bliver derfor hurtigt glad for en ammepude, så du kan hvile din arm imens du holder din baby.

Vi designer og producerer selv vores ammepude, og de er skabt i rolige farver i et flot nordisk design. Du finder vores udvalg herunder:

Klik her og læs mere om ammepuder her.

Kun 1-2 dages levering

Gratis fragt på køb over 699 kr.

100 dages bytteret

Se vores ammepuder herunder

Udsolgt

EMMIBABY Ammepude – Dusty Rose – FORUDBESTILLING

DKK279.00
Udsolgt

EMMIBABY Ammepude – Sky Grey – FORUDBESTILLING

DKK279.00
Udsolgt

EMMIBABY Ammepude – Sand – FORUDBESTILLING

DKK279.00

Hvorfor skal du vælge en EMMIBABY Ammepude?

Roligt design

Hos EMMIBABY har vi studeret babyers trivsel rigtig meget. Og vi har fundet frem til at babyer ikke har brug for pangfarver, og abstrakte mønstre.

Vores design er derfor roligt og støvede neutrale farver. Både til glæde for din indretning og for din baby.

100% økologisk bomuld

For os er det vigtigste at vores produkter er skabt af tæt 100% naturlige materialer, så derfor er vores babynest naturligvis også lavet af bomuld udvundet af økologiske bomuldsblomster.

Derudover inden skadelige kemikalier i hverken farvestoffer eller fyld.

Fair pris

Hos EMMIBABY designer vi selv vores ammepuder, og får dem produceret på fabrikker i Indien i store oplag. Det betyder at vi kan sælge ammepuder til langt under halv pris, i forhold til andre tilsvarende mærker og kvaliteter.

Du går derfor hverken på kompromis med kvalitet eller design ved at købe en ammepude fra EMMIBABY – tværtimod.

3 smarte funktioner:

  • Perfekt støtte til amning

    Vores ammepude er perfekt fyldt, så den hverken er for hård eller for blød. Så du får den helt rigtige støtte til skulder og nakke.

  • Brug den når din baby skal træne nakke

    Din baby er nysgerrig, og der ikke noget værre for en baby bare at ligge på gulvet og kigge op. Med ammepuden kan du ligger din baby henover, så den kan følge med i hvad der sker, og samtidig stimulere nakkemusklerne, så den hurtigere kan holde hovedet selv.

  • Nem at vaske

    Det er super nemt at tage betrækket af ammepuden, så du nemt kan vaske det, præcis som du plejer med sengetøj osv.

Se nogle af de smarte funktioner i videoen her:

EMMIBABY Ammepude

Hvis du er i tvivl om du behøver en ammepude til dig og din lille ny, så læs med her, hvor du kan se alle de fantastiske egenskaber en ammepude har.

Hvad er en ammepude?

En ammepude er en vinklet pude, som er tilpasset i fyldet, så den netop har den højde der er optimal, for dig og din baby, når du skal amme.

Hvad gør en ammepude godt for?

En ammepude sikre dig god støtte, når du skal amme din baby. Det kan blive en hård barsel, hvis du skal sidde med din baby flere timer dag og nat i stiv arm.

Med puden får du naturlig aflastning, lige der hvor du har brug for det. Den sikre at du ikke skal bruge kræfter på at holde armen oppe. Dermed undgår du trætte arme, og vigtigst af alt – nakkesmerter.

Hvor kan man bruge en ammepude?

Puden kan bruges både i sofaen, i lænestolen eller i sengen. Den er ret fleksibel at have i hjemmet, da du faktisk kan bruge den alle steder hvor du har behov for at kunne amme.

Hvordan vasker man en ammepude?

Men en lille baby, vil der helt sikkert blive spildt, gylpet osv. på ammepuden, og det kan den selvfølgelig tåle. Inden du vasker din ammepude, skal du blot fjerne betrækket, og herefter vaske det i vaskemaskinen ved max. 40 grader.

Se vores udvalg i lækre ammepuder her.