En ammepude er et uundværligt stykke tilbehør til dig og din barsel, efter du har født. En ammepude giver dig støtte til din nakke og arme, når du ammer din baby – hvilket godt kan blive til flere timer om dagen og natten. Du bliver derfor hurtigt glad for en ammepude, så du kan hvile din arm imens du holder din baby.

Vi designer og producerer selv vores ammepude, og de er skabt i rolige farver i et flot nordisk design. Du finder vores udvalg herunder:

Klik her og læs mere om ammepuder her.

Hør mere om en ammepuder i denne video:

EMMIBABY Ammepude

EMMIBABY Ammepude

Hvis du er i tvivl om du behøver en ammepude til dig og din lille ny, så læs med her, hvor du kan se alle de fantastiske egenskaber en ammepude har.

Hvad er en ammepude?

En ammepude er en vinklet pude, som er tilpasset i fyldet, så den netop har den højde der er optimal, for dig og din baby, når du skal amme.

Hvad gør en ammepude godt for?

En ammepude sikre dig god støtte, når du skal amme din baby. Det kan blive en hård barsel, hvis du skal sidde med din baby flere timer dag og nat i stiv arm.

Med puden får du naturlig aflastning, lige der hvor du har brug for det. Den sikre at du ikke skal bruge kræfter på at holde armen oppe. Dermed undgår du trætte arme, og vigtigst af alt – nakkesmerter.

Hvor kan man bruge en ammepude?

Puden kan bruges både i sofaen, i lænestolen eller i sengen. Den er ret fleksibel at have i hjemmet, da du faktisk kan bruge den alle steder hvor du har behov for at kunne amme.

Hvordan vasker man en ammepude?

Men en lille baby, vil der helt sikkert blive spildt, gylpet osv. på ammepuden, og det kan den selvfølgelig tåle. Inden du vasker din ammepude, skal du blot fjerne betrækket, og herefter vaske det i vaskemaskinen ved max. 40 grader.

Se vores udvalg i lækre ammepuder her.

Hold dig opdateret på vores Facebook eller Instagram sider.