1-2 dages levering Fri fragt på ordre over 299,- 100 dages bytteret
0
Kurv
Få fri fragtKøb for 299 kr. mere

Ingen varer i kurven.

Man - fre: 9:00 – 15:00
Menu

Ammepuder

 • Add to Wishlist
  SPAR 43%

  Ammepude, Dusty Rose

  DKK199.00
  Tilføj til kurv
 • Add to Wishlist
  SPAR 43%

  Ammepude, Sky Grey

  DKK199.00
  Tilføj til kurv
 • Add to Wishlist
  SPAR 43%

  Ammepude, Taupe

  DKK199.00
  Tilføj til kurv
 • Add to Wishlist
  SPAR 21%

  Ammepude betræk – Rosa

  DKK79.00
  Tilføj til kurv
 • Add to Wishlist
  SPAR 21%

  Ammepude betræk – Dusty Rose

  DKK79.00
  Tilføj til kurv

1-2 dages levering

På alle lagervarer

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over 299 kr

100 DAGES BYTTERET

Returner hutigt og nemt

Hvorfor skal du vælge en Emmibaby ammepude?

Der er mange grunde – men vi har oplistet nogle af de vigtigste herunder

Roligt design

Hos Emmibaby er vores mål, at skabe produkter til de små, som fremmer et roligt og trygt miljø, når det er sovetid. Vores babyudstyr er derfor designet i afdæmpede farver og rolige print, som også passer fint ind i den nordiske indretning. Til glæde for både baby og forældre.

100% økologisk bomuld

Kun det bedste er godt nok til din baby, og derfor er alle vores produkter produceret i 100% økologisk bomuldssatin, og ammepudens fyld er genanvendt OEKO-Tex polyesterfyld. Vi går ind for babyudstyr fri for al skadelig kemi, og vi benytter certificerede fabrikker til produktionen.

Fair pris

Hos Emmibaby designer vi selv vores produkter, og får dem produceret på fabrikker i Indien. Det betyder vi har sparet et mellemled, og kan holde priserne nede. Vi vil gerne give alle forældre muligheden for at købe lækkert økologisk udstyr, uden at gå på kompromis med prisen.

3 smarte funktioner

Se mere til 3 af vores smarte features herunder

Den rigtige støtte ved amning

Med en nyfødt der skal ammes, er det rigtig mange timer i døgnet der bruges på netop dette. Ammepuden giver den optimale støtte så mor kan slappe af i kroppen, og baby ligge dejligt.

Kan bruges ved nakketræning

Når maven skal trænes, kan ammepuden bruges som hjælp, hvis baby ikke bryder sig om at ligge på maven. Skal altid ske under opsyn.

Nem at vaske

Du vil helt sikkert få brug for at vaske betrækket på ammepuden ind imellem, og derfor kan betrækket nemt lynes af og vaskes.

Vores kunder elsker vores produkter

Læs herunder hvad nogle af dem siger

“Elsker min babynest og ammepude allerede, selvom de først skal i brug om et par uger ☺️ de har et mega lækkert print og blødt stof! Kan varmt anbefales ❤️.”

 

Salli Sørensen

“Fantastisk service med hurtige svar ved henvendelse. Hurtig levering og ikke mindst dejlige produkter, som baby sikkert kommer til at elske liges højt som mor!”

 

Mahmoud

“Hurtig service. Har modtaget en super fin og lækker ammepude til billig penge. Kan klart anbefales.”

 

Sofie

Alt du skal vide om ammepuden

Læs herunder og bliv klogere på hvorfor vi anbefaler dig at købe ammepuden

Det giver ret meget sig selv, at en ammepude selvfølgelig bruges under amning. Men hvorfor bruges den, og hvad gør at vi uden tvivl vil anbefale dig at anskaffe en ammepude?

Med en lille nyfødt bruger i utrolig mange timer i sofaen, eller sengen med netop amning. Det tager tid at etablere amning, og kan indebære mange frustrationer over det hårde arbejde der skal til, før at mælken løber til. Samtidig med at kroppen netop har gennemført en fødsel, som også bringer en masse følelser med sig.

For at hjælpe dig bedst på vej til en vellykket amning, har vi designet hvad vi selv mener er den perfekte ammepude. Den har ikke for lidt fyld, og ikke for meget, men den optimale mængde, for at give dig som mor, den støtte du behøver, for at kunne slappe af under amning, både i arme, skuldre og nakke, og samtidig sørge for at din baby ligger dejligt.

Vi designer og producerer selv vores ammepuder, og de er skabt i rolige farver, i et minimalistisk nordisk design, som vil passe ind i ethvert hjem.

Har du spørgsmål til vores ammepuder, er du meget velkommen til at kontakte os 🙂

Hvad er en ammepude?

De fleste ved nok, hvad en ammepude er. Men måske er du i tvivl om du egentlig har brug for en ammepude til dig og din nyfødte baby?

Med en nyfødt baby, siger man i gennemsnit at der bruges 6-8 timer i døgnet på amning. Det kan være en stor belastning for dig som mor, hvis du ikke sidder med god støtte under amningen.

Vi anbefaler at du altid bruger en ammepude, især mens baby er helt lille, så du får den optimale støtte og kan slappe af i arme, skuldre og nakke og blot fokusere på din baby og amningen. Vi anbefaler dig også at bruge ammepuden hvis din baby får flaske. Der vil du have brug for samme støtte.

 

Hvad gør ammepuden godt for?

En lille baby skal ammes døgnet rundt, dag og nat. Livet med en nyfødt kan være en stor omvæltning, og de mange amninger kan nemt resultere i ømme muskler hos moren, ved forkert side stilling.

Ammepuden vil gøre det nemmere for dig, at kunne slappe af i kroppen under amningen, så du blot skal fokusere på at amme, og på samme tid, sikre du at din baby altid ligger dejligt og også har de bedste forudsætninger for en god amme stund.

 

Roligt design

I designet på vores ammepude, har vi sat stort fokus på beroligende farver og print. Studier viser, at babyer og børns mentale sind styres meget af deres omgivelser.

Og netop små børn, og især babyer tager alle indtryk til sig, og det kræver meget for hjernen at bearbejde alle disse indtryk. Vidste du at hver gang baby åbner sine øjne, sluger de indtryk til sig? Så blot det at kigge på en væg, eller en farve, har stor betydning.

Derfor er det vigtigt for os, at vores produkter som er skabt til at din baby skal sove i, giver et roligt og trygt sovemiljø som ikke opfordre til leg.

 

Hvor kan man bruge ammepuden?

Ammepuden bruges alle de steder du har behov for det. Vi anbefaler at du bruger den ved hver amning. Så tag ammepuden med i soveværelset når du går i seng, så du nemt kan hive den frem når baby er sulten om natten.

Har du brug for at have ammepuden med når i skal ud, kan du nemt putte den i stofposen som den kommer i, også er den ligetil at tage med.

 

Hvordan vasker man ammepuden?

Men en lille baby, vil der helt sikkert blive spildt, gylpet osv. på ammepuden, og det kan den selvfølgelig tåle. Betrækket lynes nemt af og vaskes. Du skal blot lyne lynlåsen under vask, for at skåne den.

Betrækket tåler vask ved max 40 grader. Vi anbefaler efterfølgende at lade betrækket lufttørre eller bruge tørretumbler på svag varme.

Når betrækket er tørt, lyner du blot betrækket på puden igen.

 

Certificeret økologisk bomuld

Alle vores produkter er produceret af 100% økologisk bomuldssatin, som er det absolut blødeste stof. Vi bruger kun certificerede fabrikker til at producere vores produkter. På den måde er vi nemlig sikre på at de lever op til de strengeste krav hvad angår, kvalitet, materialer, omtanke for miljøet samt at de arbejder under gode arbejdsforhold og at de selvfølgelig ikke indeholder skadelig kemi.

Du kan derfor trygt ligge din baby i vores produkter, faktisk uden at vaske dem først.