1-2 dages levering Fri fragt på ordre over 499,- 100 dages bytteret
0
Kurv
Få fri fragtKøb for 499 kr. mere

Ingen varer i kurven.

Man - fre: 9:00 – 15:00
Menu

Aktiviteter til dig og baby på barsel

Af Camilla Andersen 04. september 6:52

At være på barsel, er lidt af en omvæltning fra, hvad du sikkert var vant til før du fik børn. Forskelligt fra mor til mor, men vi har ca. op til et års barsel. Måske nyder du at have barsel og tulle rundt med din lille baby, og måske ikke. Husk det er helt okay, alle er forskellige, og der skal være plads til det hele.

Der findes faktisk en hel del ting du kan gå til med din baby, og måske har du ikke kendskab til det endnu, derfor har vi samlet en liste over aktiviteter du kan gå til med din baby. De fleste af tingene kan du enten gå til alene med din baby, eller følges med andre, eksempelvis din mødregruppe, hvis du er i sådan en. Læs vores ideer til seks aktiviteter herunder.

– Baby svømning

Her får din baby rigtig stimuleret sine sanser, og vil sikkert synes det er skønt at plaske rundt med mor, og kigge på farvestrålende badelegetøj. Samtidig med det har en masse fordele for din baby, er det også god motion for mor. Tag evt. afsted med mødregruppen, og få en hyggelig formiddag ud af det. Flere svømmehaller har flere hold, så du kan vælge det der passer bedst ind i din babys lure.

– Efterfødsels yoga

Der findes både gravid yoga, som hjælper dig til at forberede dig på fødslen, med bla. Fødestillinger og vejrtræknings øvelser og efterfødsels yoga som hjælper dig med at få kroppen tilbage i balance. En graviditet og fødsel er en vild opgave for kroppen, og mange ting er ikke som før du var gravid. Til efterfødsels yoga er alle i samme båd, så bleskift, amning, grædende babyer osv. er en del af det. Er baby vågen, kan han/hun være med i nogle af øvelserne.

– Mødregruppe

Den skal selvfølgelig også på listen. Et perfekt sted til at dele gode og dårlige oplevelser med en lille gruppe mødre som helt sikkert forstår dig. Og hvem ved, måske får du nye venner for livet.

– Salmesang

En hyggelig og højtidelig oplevelse at stå i en kirke, og synge forskellige salmer med baby på armen. Tag af sted med mødregruppen, eller alene med din baby. Og det er på ingen måde vigtigt om du kan synge, bare du synes det er sjovt.

– Baby bio

Med en lille baby, er man mere bundet til hjemmet end før. Så biograf ture er højest sandsynligt ikke det der er flest af, og her kommer baby bio ind i billedet. Du kan se de nyeste film, det er om formiddagen og salen er fuld af andre forældre med bebser. Også her er alle okay med amning og bleskift. Der er taget hensyn til de små, så både lyd og lys er dæmpet. Så tag mødregruppen under armen og få en hyggelig tur i bio.

– Baby rytmik

Baby rytmik stimulerer alle din babys sanser, og hjælper på den kropslige sproglige udvikling. Baby rytmik består af flere ting, man synger, leger med bolde, sæbebobler, tørklæder, spiller på instrumenter mm. Det kan også give dig gode ideer til hvordan du stimulerer baby derhjemme.