1-2 dages levering Fri fragt på ordre over 499,- 100 dages bytteret
0
Kurv
Få fri fragtKøb for 499 kr. mere

Ingen varer i kurven.

Man - fre: 9:00 – 15:00
Menu

Den perfekte gave til babyshower

Af Camilla Andersen 25. juli 6:19

Er din veninde, eller en i din familie gravid, og skal du finde den perfekte gave til hendes babyshower? Hvis du ikke har været til et babyshower før, kan det være svært hvilken gave man skal købe, for man vil jo gerne give noget brugbart. Det kan være en god idé, at købe en gave som enten kan bruges længe, eller som tages i brug når baby er lidt større. Din veninde får sikkert en masse tøj i de første størrelser. Og det er altså dejligt også at have til baby er vokset.

Vi har her lavet en liste over gave idéer til dig

Stofbleer – Man kan IKKE have for mange stofbleer med en lille baby. De kan bruges til alt! Til amning, som underlag div. steder, på puslepuden, som gylpeklud, som sutteklud og meget andet. Det er altid rart at have en stofble i nærheden, også når man er ude af huset, plus man også slipper for at vaske hele tiden, hvis man har en masse af dem.

Sengetøj – Ingen dyne uden sengetøj, så der går du ikke galt i byen. Dog er mulighederne mange, både i farver og print. En lille baby ligger meget i dynen, så hvorfor ikke købe et sæt i økologisk bomuld, som er fri for skadelig kemi? Find lækkert økologisk sengetøj i fine farver og print hos Emmibaby Måske ved du allerede om det er en dreng eller pige du skal købe gave til, og ellers kan du købe et i en neutral farve.

Legetøj – Der findes en masse legetøj som er lavet til specielt til babyer. Find noget som er let at holde på/i. Legetøj som også er let at bide i, kan være et hit, eller rangler som sige forskellige lyde. Man kan få en masse legetøj med en klemme, så man nemt kan sætte den på aktivitetsstativet eller barnevognen.

Bidering – Inden man ser sig om, er baby ved at få bisser, de første kan vise sig allerede når baby er ca. fire måneder, så en bidering er altid rar at have klar, når der er tandfrembrud, så din veninde ikke skal ud og købe dette. De fås i mange farver og former, nogle kan køles ned og andre noget helt andet. Vælg en bidering som er blød, og som baby nemt kan holde i. Hos Natruba laver de fineste bideringe som er lavet af naturgummi, som er bionedbrydeligt, miljøvenligt og ikke-giftigt.

Uld body – Uld er noget af det bedste tøj til baby, det er nemlig temperaturregulerende, så det er perfekt til både ”varme” og ”kolde” børn. En tynd body i merino uld, er god i sommervarmen, og som undertøj om vinteren. Man kan faktisk finde noget rigtig lækkert uld tøj i bilka, som også er til fornuftige priser.

Tæppe – Et tæppe vil kunne bruges rigtig mange steder. Det kan bruges når baby skal ligge på gulvet, måske under et aktivitetsstativ. Eller når nakken skal trænes. Du kan finde super fine tæpper hos Emmibaby de er dejlig tykke, så babyen ligger blødt, også måler de 120×120 cm. Så der er rigeligt plads til at mor eller far kan ligge og tumle med. Dette tæppe kan også nemt tages med i haven når vejret er godt.

Barnets bog – Når man er blevet forældre, er det som om tiden går endnu hurtigere, og det kan være svært at følge med i den store udvikling baby gennemgår. Med en Barnets bog, er det nemt at notere alle de ting der sker med baby, så som, den første tid, billeder, hvornår startede de med mad, tænder, ferier, dagpleje, fødselsdage osv. Der findes rigtig mange forskellige bøger. Du kan se en masse i boghandelen eller i de fleste baby butikker. Giv gaven, som de kommende forældre, kan kigge tilbage på mange år frem, og det er også sjovt for baby (når han/hun er blevet stor) at kigge i.

Sutteklud/bamse – Det kan give baby en form for tryghed, hvis der altid er en sutteklud når babyen skal sove. Der findes en masse søde klude/bamser, især en Jellycat Nusseklud er meget populær. Og hvem ved, måske bliver denne gave, gaven som baby skal have med sig overalt.

Baby håndklæde – Endnu en gave, som man altid kan bruge. Der findes håndklæder, som er lavet til baby, der er en lille hætte, så man nemt kan svøbe babyen i det efter badet.

Vi håber du fik lidt inspiration til at finde den helt perfekte gave til den lille ny. Og husk det kun er fantasien der sætter grænser, man kan også lave flotte dekorationer ud af bleer 😉